Hírarchívum - 2016. december

Resident Evil 2 Remake-demó a Resi 7-ben?

A Resident Evil 7: Beginning Hourban még mindig vannak rejtett titkok. A demó nyitószekvenciájában feltűnt számsor alapján úgy tűnik, hogy a hetedik rész tartalmazni fogja a Resident Evil 2 Remake próbaváltozatát.

Xbox One-on is elérhető a Deathtrap

Apró, de fontos magyar vonatkozású hír, miszerint a NeocoreGames Deathtrapje már Xbox One-ra is elérhető. Ne siess a vásárlással, január 1-től ingyen hozzájuthatnak az Xbox Live Gold-előfizetők.

Ezek voltak az idei év legjobb modjai

Húsznapos nyilvános szavazás után a ModDB oldala közzétette 2016 legjobb modjainak toplistáját. A STALKER: Call of Pripyat átdolgozott variánsa lett a befutó - ha nem próbáltad a kedvenceket, még nem késő letölteni őket!

Mass Effect: Andromeda - új kedvcsináló közeleg

Már az év első napjaiban is számíthatunk egy-két nyalánkságra, a BioWare például új kedvcsinálóval rukkol elő a Mass Effect: Andromeda kapcsán. Az NVIDIA CES-konferenciájára kell majd bekukkantanunk érte.

2016 legolvasottabb cikkei a Gamekapcson

A legolvasottabb hírek után nézzük a legnépszerűbb cikkeket! A korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is a tesztek dominálnak, azonban így is akad egy-két meglepetés a listában.

Játékosoknak szánt üzemmóddal bővül a Windows?

A fantáziadúsan csak Game Mode-nak nevezett üzemmód a tavaszi Creators frissítéssel érkezhet meg a Windows 10-be, és a bekapcsolásával jobban futhatnak a játékok. Lássuk az első részleteket!

Független csapatként folytatja a Crytek Black Sea

A Crytek szófiai stúdiója elővette a november óta szövögetett B-tervet, és nem sokkal a bezárása után bejelentette, eredeti formájában, Black Sea Gamesként folytatja a munkát.

Szavazz 2016 legjobb játékaira!

Hamarosan itt az év vége, így folytatjuk a régi hagyományt: eljött az ideje, hogy megválasszátok 2016 legjobb játékait! Emlékezzetek, értékeljetek és végül adjátok le a voksaitokat! Nem lesz rövid, 21 kategória vár rád.

Super Mario Run - éles az androidos előregisztráció

Jövőre Androidon is tiszteletét teszi a Super Mario Run, és bár pontos megjelenési dátumunk még mindig nincs, a Google alkalmazásboltjában már előregisztrálhatunk rá, így értesítést kapunk a premierről.

2016 legolvasottabb hírei a Gamekapcson

A korábbi évekhez hasonlóan az idei évet összegző cikkeink között helyet szorítottunk a legolvasottabb anyagok toplistáinak is. Első körben összeszedtük azokat a híreket, amelyekre a legtöbben voltatok kíváncsiak.