Hírarchívum - 2016. május

Jövő héten folytatódik a Minecraft: Story Mode

A Telltale még márciusban jelentette be, hogy folytatja a Minecraft: Story Mode-ot - igaz, rendhagyó módon. Új évad helyett egyszerűen csak hozzácsap három újabb epizódot az eddigiekhez.

A World of Tankset is utolérte a fociőrület

A foci-EB apropóján alkalmi játékmódot kap a World of Tanks, amiben harckocsikkal kell vérre menő futballmérkőzéseket vívnunk. Természetesen bajnokság is lesz, ahol a legjobb négy csapatot jutalmazzák majd.

Itt vannak a PlayStation Plus júniusi ajándékai

És ezúttal viszonylag szimpatikus a felhozatal. Ha szereted a sportjátékokat és a felfedezős kalandokat, nem lőhetsz mellé a PS4-es címekkel, és szerencsére a PS3- és Vita-tulajok is örülhetnek.

Mechákkal érkezik a Just Cause 3 új DLC-je

Bemutatták a Just Cause 3 második DLC-jét, amiben Rico mechákat is irányíthat majd. Úgy néz ki, szintet lép a pusztítás, Just Cause-rajongó pedig nemigen kaphat ennél jobb hírt, ugye?

Nem elégedettek a Disney vezetői a Rogue One-nal?

Ezt pletykálják legalábbis. A hírek szerint a Rogue One: A Star Wars Story első tesztvetítései után a Disney úgy döntött, újra kell forgatni néhány jelenetet a moziban, hogy az hozza a The Force Awakens minőségét.

The Witcher 3 - videón az új kiegészítő első tíz perce

Ha nem bírod kivárni, míg gép elé kerülsz, és nekiugorhatsz a The Witcher 3: Blood and Wine-nak, ajánljuk a figyelmedbe a most következő videót, amely a kiegészítő első tíz percét örökíti meg.

E3 2016: Folytatódik az Injustice: Gods Among Us

A pletykák szerint az idei E3-on vagy az expót megelőző napokban mutatkozhat be az Injustice: Gods Among Us második része. Ha minden igaz, jövőre várhatjuk a szuperhősök verekedős játékát.

Brit toplista: az Overwatch búcsúztatta Drake-et

Az Overwatch döntötte meg az Uncharted 4 uralmát, a Blizzard lövöldéje kapásból a brit játékeladási lista csúcsán nyitott. Az új Tini Nindzsa rajtja már közel sem sikerült ennyire fényesen.

Resident Evil 5 - júniusban jön az új konzolokra

A Capcom februárban jelentette be, hogy PS4-re és Xbox One-ra is elhozza a korábbi Resident Evilöket. Az Xbox Store tanúsága szerint az ötödik rész június végén érkezik egy picit feljavított grafikával.

Mégis törölték a Dead Island 2-t?

Egyik napról a másikra eltűnt a Dead Island 2 steames oldala, így újra megindultak a találgatások, miszerint a Deep Silver lelőtte a projektet. Reméljük, ez csak átmeneti dolog.