Hírarchívum - 2016. július

Ekkora szabad hely kell a PlayStation VR-hoz

Habár a PlayStation VR-ral nem tudsz úgy mászkálni, mint a HTC Vive-val, a Sony szerint szabaddá kell tenni egy kis területet, hogy a PlayStation Camera és a VR-szemüveg hibátlanul tudjon működni.

Feltörték a PlayStation Vitát

Habár több hack is született hozzá, korlátlan hozzáférést csak a most megjelent HENkaku biztosít a PlayStation Vitához. A megoldást alapjáraton barkácsolásra szánták, nem kalózkodásra.

49 millió eladott példánynál jár a Metal Gear-sorozat

A Konami legutóbbi üzleti jelentéséből az is kiderült, hogy mára több mint 49 millió példányt adtak el a Metal Gear-sorozat egyes epizódjaiból. Ezek után különösen vicces, hogy egy darabig biztosan nem készül nagygépes folytatás hozzá.

Egyrészes lesz az Avengers: Infinity War

A DC Comics után a Marvel is fejet hajtott a rajongók előtt, az Avengers: Infinity War egyrészes film lesz, a második felvonásnak szánt epizód pedig egy attól független sztorit fog elmesélni.

Elkészült a Deus Ex: Mankind Divided

Az Eidos Montreal csapata a Twitteren jelentette be, hogy befejezte a Deus Ex: Mankind Divided munkálatait, így lényegében csak a játék lemezeinek sorozatgyártása választ el bennünket a megjelenéstől.

A nyolcadik évaddal véget ér a Trónok harca

Az HBO programigazgatója erősítette meg a korábbi pletykákat, miszerint a nyolcadik évaddal érhet véget a Trónok harca. Azt is elmondta viszont, hogy nem lenne ellenükre egy spin-off.

Elérhető a Day of Infamy korai változata

Modként indult, ám hatalmas népszerűségre tett szert az Insugency második világháborús változata, így a Day of Infamy most önállóan futtatható kiadásban is elstartol a Steamen. Egyelőre csak a korai hozzáférésű verzió.

Gran Turismo Sport - friss részletek és képek

Nemrégiben a Chinajoy nevű rendezvényen tartott prezentációt a Gran Turismo-sorozat atyja, Kazunori Yamauchi, ahol elárult pár érdekességet a Sport alcímen futó folytatásról. A partnerkeresőre is rágyúrnak majd.

Megvan az Uncharted-film írója

Már számos név felmerült az Uncharted-mozifilm kapcsán - köztük Mark Wahlbergé és a David O. Russell rendezőé is. Lapértesülések szerint az a Joe Carnahan írhatja a forgatókönyvet, aki a Bad Boys 3-at dirigálta.

Valaki 1300 dollárt fizetett a No Man's Skyért

Noha csak augusztus 10-én érkezik a Hello Games alkotása, egy úriember más most hozzájutott a játék kiszivárgott PS4-es kópiájához, amiért a normál ár húszszorosát csengette ki. Nagyon irigyeljük...