Hírarchívum - 2016. október

Robinson: The Journey - trailer a premier elé

A jövő héten élesedik a Crytek következő játéka kizárólag PlayStation VR-ra. A sci-fi kalandjátékban egy dinoszauruszokkal teli bolygón próbálunk meg túlélni, miközben számtalan titkot fejtünk meg. Érdemes megnézni az új trailert!

Hitman - Japánban finálézunk

Megérkezett a Hitman szezonfináléja, amely Japánba, Hokkaido szigetére kalauzolja a fotel-bérgyilkosokat. A 47-es ügynök egy luxusklinikára látogat, ahol két célpontot kell likvidálnia. A premiert friss trailerrel ünnepeljük.

Brit toplista: tartja magát a Battlefield 1

Hiába jelent meg a múlt héten az EA második őszi sikervárományosa, a Titanfall 2, nem volt képes letaszítani trónjáról a Battlefield 1-et. A Skyrim: Special Edition csípte meg a dobogó második fokát.

Hellhunter - Kickstarteren a szellemvadász cím

Elstartolt a Ballistic Interactive új játékának Kickstarter-kampánya. A Hellhunterben különféle sötét és romos házakat tisztítunk meg a szellemektől felülnézetben, hagyományos fegyvereket forgatva.

Így nyírta ki a Take-Two a fejlesztőit

Egy névtelenségbe burkolózó egykori Irrational Games-fejlesztő kitálalt. Elárulta, hogyan szólt bele a kiadó a The Bureau: XCOM Declassified, a Mafia III és más címek munkálataiba, és vált elkerülhetetlenné a kudarc.

A Nintendo nem mond le a 3DS-ről

A Nintendo Switch egyik legérdekesebb funkciója, hogy hordozható konzolként is használható - ezzel a japán gyártó házon belüli konkurenciát csinál a 3DS-nek. A kiotóiak viszont továbbra is életben tartják a handheldet.

Így fest a PlayStation 4 Pro doboza

Több mint egy hét van hátra a PlayStation 4 Pro premierjéig, de néhány bolt már megkapta a saját készletét. Egy szemfüles eladó lencsevégre kapta az új konzol csomagolását, amit most ti is megnézhettek.

Ingyenes változatot kapott a Project CARS

A Project CARS: Pagani Edition egy VR-funkcióval felvértezett, ingyenes változata a Slighty Mad Studios autóversenyének, amely már elérhető a Steamen. A játékban az olasz autógyár verdáit próbálhatjuk ki három pályán.

Az EA kitiltotta Mianmart az Originről

Az Egyesült Államok még szeptemberben sújtotta komoly gazdasági szankciókkal Mianmart, amihez akkor az Electronic Arts is csatlakozott. Viszont amíg Barack Obama már októberben feloldotta a tilalmat, addig az EA nem.

CoD: Modern Warfare Remastered gépigény érkezett

Az új Call of Duty-rész, az Infinite Warfare rendszerkövetelménye után a játék gyűjtői kiadásai mellé pakolt Modern Warfare Remastered minimum gépigényét is elárulta az Activision.