Hírarchívum - 2016. július

Pokémon Go - a Meki is beszáll a japán rajtba

A TechCrunch infói szerint holnap várható a Pokémon Go japán rajtja, ráadásul a szigetországban száll be a játékba az első szponzor is: ha minden igaz, a McDonald's háromezer étterméből lesz Gym.

Kiderült, hogy mikor jelenik meg a Gravity Rush 2

A Sony bejelentette a Gravity Rush 2 megjelenési dátumát, sőt azt is elhintette, hogy a folytatást egy anime vezeti majd fel. Addig is az új trailerrel hangolódhattok, amely egy közel háromperces darab.

Brit toplista: még mindig tart a LEGO-uralom

Az Amazon Prime Day alaposan megkutyulta a brit játékeladási toplista helyezéseit, de a LEGO Star Wars: The Force Awakens uralmát nem veszélyeztette semmi. Lássuk a húsz legkeresettebb címet!

Filmes híreket mondunk

Lehet, hogy a Rogue One a kötelező Star Wars-intró nélkül jön, Kirk apjával folytatódna a Star Trek, valamint már most belengették, hogy második részt kaphat az új Ghostbusters-film.

Tényleg jön PS4-re a Dead Rising, sőt!

A Capcom megerősítette, hogy visszahozza az eredeti Dead Risingot, az átirat PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is meg fog jelenni. Emellett a Dead Rising 2 és az Off the Record is beveszi az új konzolokat.

HWSW: Csúszik a milliárdos Windows 10-mérföldkő

Nem lesz meg 2018-ra az egymilliárd Windows 10-felhasználó - jelentette be a Microsoft, a cég nem tudja teljesíteni a tavaly felvázolt célkitűzés pesszimista verzióját sem. A szerény teljesítményért a telefonok felelnek - írja a HWSW.

Minecraft: Story Mode - jövő héten itt a hetedik rész

Másfél hónappal a hatodik epizód után folytatódik a Minecraft: Story Mode: a Telltale bejelentette, hogy jövő hét elején válik elérhetővé az Access Denied című rész, melyben ezúttal Yvette Nicole Brown lesz a vendégszereplő.

Hivatalos: hétrészes lesz a Trónok harca 7. évada

Az HBO sajnos elég kellemetlen hírekkel lepte meg ma a Trónok harca rajongóit. Megerősítették, hogy kevesebb epizóddal érkezik a hetedik évad, valamint a megjelenésről is beszéltek.

Holnap jön a The King of Fighters XIV demója

Holnap bármelyik PS4-tulaj kipróbálhatja a The King of Fighters XIV-et, ugyanis demót kap a játék, melyben 7 karakter lesz kipróbálható. A bejelentés mellé egy új sztoritrailer is érkezett.

GC 2016: Új címmel készül a Bandai Namco

A Bandai Namco embere, Herve Hoerdt egy hónappal a Gamescom előtt bejelentette, hogy mivel készül a cég a showra. Úgy tűnik, hogy valamilyen meglepetés is lesz.