Hírarchívum - 2016. július

The Walking Dead: Season 3 - Clementine akcióban

Nem panaszkodhatnak a Telltale rajongói, a csapat alaposan megtolta a Comic-Conos jelenlétét. A Batman mellett a The Walking Dead harmadik évadát is magukkal vitték San Diegóba.

Call of Duty: Infinite Warfare - 12 perc a kampányból

A San Diego-i Comic-Con apropóján egy nagy adag látnivaló érkezett a Call of Duty: Infinite Warfare-ből, többek között a kampány is megkapta a második gameplay videóját.

Élőszereplős trailerrel hangolunk a Mafia III-ra

Induljon trailerrel a nap: a Mafia III alkotói ezúttal egy élőszereplős előzetessel leptek meg bennünket, másfél percben alapozzák meg nekünk Lincoln Clay bosszúhadjáratát.

Vikings – Wolves of Midgard bejelentés

Új akció-RPG-vel állt elő a Kalypso Media és a Games Farm, melynek alapját a skandináv mitológia adja. A Diablo-szerű játék PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik.

Megérkezett az offline mód a Battlefronthoz

Sokak álmát teljesítette most a DICE: mától végre elérhető a Star Wars: Battlefront offline módja, melyben két játékmódban is kipróbálhatjuk magunkat a botok ellen. Emellett rengeteg javítást is eszközöltek a játékon.

Rise of the Tomb Raider - 20 perc a co-op módból

Nemrég jelentették be, hogy októberben PS4-re is megjelenik a Rise of the Tomb Raider, ráadásul ezzel együtt egy új DLC is érkezik. A Blood Tiesban egy új kooperatív mód is helyet kap, ezt nézhetjük meg most egy gameplay videóban.

Apple Watch-ra készít RPG-t a Square Enix

Új RPG-t jelentett be a Square Enix, mely kizárólag Apple Watch-ra fog megjelenni. A játék kihasználja az óra funkcióit, így például fontos szerepe lesz majd a lépésszámlálónak.

Watch Dogs 2 - a Ubisoft nagyon bizakodó

Yves Guillemot, a Ubisoft vezére a cég nemrég tartott pénzügyi konferenciáján elárulta, hihetetlenül bizakodóak az idei E3-on bemutatott Watch Dogs 2-vel kapcsolatban.

Rocket League - már csak a Sony engedélye kell

A Psyonix alelnöke, Jeremy Dunham megerősítette, hogy elkészültek azzal a technológiával, ami lehetővé tenné, hogy a PC-sek és az xboxos rajongók a PS4-es játékosokkal együtt játszhassanak.

Hivatalos: készül a Pokémon-film

A Variety beszámolója szerint sikeresen megegyezett egymással a Legendary Entertainment és a The Pokémon Company, így zöld utat kapott a Pokémon-film. A főhős Pikachu lesz.