Hírarchívum - 2016. július

Videó: múltidézés Lara Crofttal

A tegnapi bejelentés mellé érkezett egy hosszabb videó, amiben nemcsak a Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration kiadása villantja meg magát, de az elmúlt húsz év összes Tomb Raider-játéka is. Múltidézés következik.

Még egy hónapot kell várnunk a Nioh új demójára

Bő egy hónap, és letölthetővé válik a Nioh második demója. Ez a változat már továbbfejlesztett állapotában mutatja be a játékot, így az alfa során érkezett visszajelzéseket is beledolgozták a készítők.

Elrajtolt a Humble 2K Bundle, 15 dollár a Battleborn

A Battleborn az év egyik, ha nem a legnagyobb buktája, erről árulkodik az is, hogy új Humble Bundle-t lényegében a Gearbox MOBA-lövöldéje köré húzták fel. Most 15 dollárért juthattok hozzá a PC-s változathoz.

Szeptemberben jelenik meg a Cossacks 3

Az ukrán GSC Game World végre bejelentette, hogy mikor is jelenik meg a Cossacks-sorozat folytatása/remake-je. A Cossacks 3-ra már szeptember végén lecsaphatnak a stratégák.

Launch traileren a The Assembly

Mától érhető el PC-re a brit nDreams kalandjátéka, a The Assembly, melyet akár HTC Vive-val vagy akár Oculus Rifttel is játszhatunk. A megjelenés alkalmából befutott a launch trailer is.

Mafia III - Lincoln Clay, a katona

Friss, rövidke trailert kapott a Mafia III, mely egyben egy hatrészes videósorozat első epizódja is. Ebben a főhőst és a motivációit ismerhetjük meg egy hangulatos összeállításban.

Két hét múlva jön a Batman: The Telltale Series

Ahogy azt a Telltale Games megígérte, megérkezett a Batman-játékuk első előzetese, emellett végre az első epizód pontos megjelenési dátumáról is lerántották a leplet.

Hitman - elérhető a Summer Bonus Episode

Még az E3-on jelentette be az IO Interactive, hogy egy különleges epizóddal készülnek a nyáron. A Summer Bonus Episode megérkezett, azonban csak a Season Pass-szal rendelkező játékosok kapják meg.

Hivatalos: októberben jön a PS4-es Tomb Raider

Igaznak bizonyultak a pletykák, a Square Enix bejelentette, hogy októberben jelenik meg a Rise of the Tomb Raider PS4-es változata. A PlayStation-kiadás rengeteg extrával, új DLC-vel és PS VR-támogatással jön.

Battlefield 4 - ingyenes a Naval Strike

Újabb Battlefield DLC vált ingyenessé, ám egyelőre csak az Xbox One- és Xbox 360-tulajok, azon belül is a Gold-előfizetők örülhetnek. A kiegészítő csomag a címéhez hűen a Dél-kínai-tengerre repít minket.