Hírarchívum - 2019. augusztus

GC 2019: Mount & Blade II - vágta az Early Accessbe

Valami hihetetlen módon elnyúlt a Mount & Blade II: Bannerlord fejlesztése, de most végre eljött a nap, melyben sokan már reménykedni is alig mertek. Újabb infókat kaptunk a játék megjelenéséről, és még egy vadonatúj trailer is érkezett!

GC 2019: Gyorstalpaló a Borderlands 3-hoz

Ha eddig elkerült volna a minden gyanútlanul bámészkodót magával sodró hypevonat, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy alig hat perc leforgása alatt megértsd, miért is vannak úgy oda az emberek a Borderlands 3-ért.

GC 2019: Port Royale 4 - vissza a bizniszbe!

A Kalypso Media és a Gaming Minds Studios közös gondozásában közel egy évtized kihagyás után ismét visszatér a legendás kereskedős, városépítős és tengeri csatás játék - jön a Port Royale 4!

GC 2019: Folytatást kap a Kerbal Space Program

Méghozzá nem is akármilyet! A Gamescom egyik leghangulatosabb előzetesével robbant be a Kerbal Space Program 2, amely kolonizációval, vadonatúj bolygókkal és alaposan továbbfejlesztett látvánnyal várja a játékosokat.

GC 2019: 2020-ra halasztották a The Settlers rajtját

A rossz hír, hogy az eredetileg 2019 őszére belőtt megjelenést 2020-ra halasztották el, konkrét dátum nélkül. A jó hír viszont, hogy érkezett egy új trailer, amely alapján egy roppant hangulatos RTS alkotást kapunk majd.

GC 2019: Bevetésen a Predator: Hunting Grounds

Az IllFonic fejlesztőcsapata ismét megmutatta egy roppant hangulatos trailer erejéig a jövőre esedékes Predator-játékát, amely egy aszimmetrikus multiplayer anyag lesz kizárólag PlayStationre.

GC 2019: Archív előzetesen az Iron Harvest

A Deep Silverhez került alternatív világháborús RTS újabb sztorielőzetessel jelentkezett Kölnben, amelyhez még a megjelenés napra pontos időpontját is megkaptuk; 2020-tól zárhatjuk le a Nagy Háborút.

GC 2019: Folytatódik a Life is Strange 2

Lassan folytatódik a Diaz-testvérek eszeveszett menekülése Mexikóba, így nem is csoda, hogy a Gamescom alkalmából befutott a Life is Strange 2: Episode 4 baljós hangvételű, megjelenés előtti előzetese.

GC 2019: Freestyle-ban rúgja ránk a kaput a FIFA 20

Azt már eddig is tudtuk, hogy a következő FIFA vissza fogja hozni az utcai focimeccsek hangulatát, és most a Gamescom alkalmából még egy sztorielőzetesen is megtekinthetjük, hogy miként születnek a csillagok.

GC 2019: Watch Dogs: Legion - tényleg bárki lehetsz

Az idei Gamescom során több friss előzetes is napvilágot látott a Ubisoft jövő tavasszal rajtoló alkotásáról. Ezúttal a grafika helyett a teljesen szabadon megválasztható karakterek kapták a főszerepet.