Hírarchívum - 2019. augusztus

Lélegzetelállító képeken a Microsoft Flight Simulator

A Microsoft jóvoltából hat vadonatúj képen csodálhatjuk meg a jövőre érkező repülőszimulátor világát, melyben az ígéretek szerint a bolygónk bármelyik pontját meglátogathatjuk majd.

PC-re látogat a Borderlands 2 VR

Jó hírünk van a VR szerelmeseinek! Idén ősszel végre a PC-s játékosok is fejest ugorhatnak Pandora virtuális világába, hogy felszabadíthassák azt a korrupt Hyperion Corporation zsarnoksága alól.

Három percig akcióban a Wolcen: Lords of Mayhem

Vadonatúj gameplay videót kapott a Wolcen stúdió CryEngine grafikusmotort használó alkotása, melyet már ki is próbálhatunk a Steam Early Access-rendszerében. Ezúttal a Wrath of Sarisel játékmód mutatkozik be.

Hivatalosan is bejelentették a Homeworld 3-at

A franchise huszadik születésnapjára olyan meglepetéssel készült a Gearbox csapata, amiről a legnagyobb fanok is csak álmodni mertek; 16 év kihagyás után folytatást kap a legendás űrbéli RTS.

Megkapta utolsó előzetesét a Blair Witch

És ezzel együtt hivatalosan is elrajtolt a Black Hill Forest sötét kalandjait feldolgozó pszichológiai horrorjáték. Vajon a régi démonjainktól kísértve milyen mélyre merészkedhetünk a rejtélyekkel teli rengetegbe?

Íme, a Cyberpunk 2077 friss játékmeneti videója

Melynek megtekintését tényleg csak saját felelősségre ajánljuk, nem csak az esetleges spoilerek miatt, hanem mert a videó után tényleg nehéz lesz kivárni az áprilist, míg végre mi is elmerülhetünk a Night City rejtette kalandokban.

Fejlesztői naplón a Planet Zoo

Mindenféle különös állattal, rengeteg kreatív építkezési lehetőséggel és látványos kifutókkal érkezik a Planet Zoo, melynek most pár pillanat erejéig belekukkanthatunk a fejlesztésébe.

Ismét két remekművel készül az Epic Store

A mai naptól kezdve már mindenki számára ingyen tölthető az ügyességünkre fókuszáló Celeste és a történet-orientált Inside, melyeket a jövő héttől olyan címek követnek majd, melyekben ismételten nem fogunk csalódni.

300 fős csatákkal rajtol el a PlanetSide Arena

Méghozzá szeptember során, szóval már egyáltalán nem kell sokat várnunk a sci-fi köntösbe bújtatott FPS megjelenésére. A megjelenési dátumhoz kapcsolódóan ráadásul még egy látványos cinematic trailer is érkezett!

Így zajlik a WRC 8 fejlesztése

Két vadonatúj fejlesztői napló is érkezett a jövő héten esedékes ralis játékhoz, mellyel alaposabb betekintést kapunk a játék fizikájába, valamint megnézhetjük, miként zajlik egy-egy pálya tervezése.