Hírarchívum - 2019. május

Modern Warfare - PS4-re jönnek először a DLC-k

A Call of Duty: Modern Warfare megjelenés utáni tartalmaiért már semmilyen módon nem kell fizetnünk, a platform-exkluzivitás üzleti modellje mellett azonban továbbra is kitart az Activision.

Hivatalos: Robert Pattinson lesz az új Batman

A Deadline megerősítette, hogy a Warner Bros. a Robert Pattinson-Nicholas Hoult párosból végül előbbire tette le a voksát, így a Twilight-sorozattal népszerűvé vált színész ölti magára a Batman-jelmezt.

VR-módot kapott a Super Smash Bros. Ultimate is

Befutott a Super Smash Bros. Ultimate legújabb javítása, amely további balanszoláson túl egy VR-módot is hozzácsap a bunyós játékhoz. Természetesen a Labo-féle VR-szemüvegre lesz szükségünk hozzá.

E3 2019: A Square Enix hozza a Dying Light 2-t is

Amerikában a Square Enix terjeszti majd a Dying Light második részét, ami azt jelenti, hogy a Techland zombis játéka is a japánok sajtókonferenciáján fogja képviseltetni magát.

Ingyenes játékok péntek estére

Az Epic Games Store és a GOG is meglepett bennünket egy-egy ingyenes játékkal a hétvégére, ezeket ráadásul meg is tarthatjuk, nem csak próbaidőszakokról van szó. Egy dungeon crawler és egy kalandjáték szerepel az étlapon.

Death Stranding - del Toro nem színészkedik

A Death Stranding szereplőgárdája ugyan tömve lesz ismert arcokkal, nem mindenki vállalta be a tényleges színészi munkát. Guillermo del Toro így például csak a kinézetét adja a játékhoz.

E3 2019: Nem lesz ott a Beyond Good & Evil 2

A Beyond Good & Evil 2 hivatalos oldalán jelentették be a fejlesztők, hogy az idei E3-at sajnos kihagyják, így a játék semmilyen formában nem lesz ott Los Angelesben.

Előzetesen a Pixar következő filmje

Ugyan csak jövő tavasszal kerül mozikba a Pixar következő animációs filmje, az Onward, a stúdió már most kiadta az első előzetest. Varázslatos elfmesére számítsatok!

E3 2019: Apró információk a Bosszúállók-játékról

Az idei E3-on végre teljes pompájában is bemutatkozik a Square Enix és a Crystal Dynamics közös Marvel-játéka, a Marvel's Avengers, amely az E3 Coliseumon is kap egy panelt. Az esemény előzetes leírása több új információt is tartalmaz.

Warhammer: Vermintide 2 - úton az új kiegészítő

A Fatshark csapat megerősítette, hogy augusztusban bővül ki ismét a Warhammer: Vermintide második felvonása. A Winds of Magic alapvetően az expanziók szokásos tartalmaival készül újra a monitor elé szögezni a rajongókat.