Hírarchívum - 2019. november

The Game Awards - az Elden Ring is ott lesz?

Az IGN közel-keleti kiadása az Instagramon arról írt, hogy az idei E3-on bemutatott vadonatúj From Software-játék, a George R. R. Martinnal közösen fejlesztett Elden Ring is ott lesz az idei The Game Awardson.

Rejtélyes utalások a Bluepoint Games új projektjére

A Bluepoint Games a halloweeni Twitter-bejegyzése után ezúttal hálaadáskor is játékra invitálta a rajongókat. Ezúttal egy versben rejtettek el olyan utalásokat, amelyek a következő projektjükre vonatkoznak.

Earthbreakers - a C&C: Renegade szellemi örököse

A Petroglyph jelenleg egy olyan játékon dolgozik amit nyugodtan tekinthetünk a Command & Conquer: Renegade szellemi örökösének. Az Earthbreakers egy FPS/RTS hibrid lesz, ahol egyszerre kell építkeznünk és másokat leigáznunk.

Vampire - Coteries of New York - kicsit később jön

A lengyel Draw Distance tájékoztatása szerint sajnos elmarad a Vampire: The Masquerade - Coteries of New York eredetileg jövő hétre tervezett megjelenése. Szerencsére csak egyhetes csúszásról van szó.

Teljesen új motort használ majd a Diablo IV

A Blizzard az AusGamernek adott interjúban erősítette meg, hogy technikai fronton is komoly változásokat eszközöltek, így a Diablo negyedik felvonását egy teljesen új, fizikaalapú renderelést alkalmazó engine hajtja majd meg.

Befutott az Epic Games Store legújabb ajándéka

Ugyan a Rayman Legends nem tartozik a legújabb címek közé, de ez semmit nem von le a Ubisoft 2013-ban bemutatott platformerének az értékéből. Ha még nem rendelkezel a játék valamelyik kiadásával, itt az idő, hogy lecsapj rá!

Dragon Ball Z: Kakarot - így válhat Goku erősebbé

A Bandai Namco egy újabb, ezúttal majdnem négyperces előzetessel készíti a Dragon Ball-rajongókat a januárban érkező akció-RPG-re. A játék különféle rendszereit bemutató videó több újdonságról is lerántja a leplet.

Project Scarlett - sűrűn jöhetnek a first-party játékok

Az Xbox Game Studios bővülése remélhetőleg meghozza majd a gyümölcsét. A Microsoft következő konzolja a tervek szerint akár negyedévente kaphat új, belső fejlesztésű címeket.

Euro Truck Simulator 2 - traileren a következő DLC

Nincs már messze az Euro Truck Simulator 2: Road to the Black Sea megjelenése, így az SCS Software új látnivalókkal készíti a kamionosokat a nagy napra. Itt az idő, hogy bejárjuk egész Kelet-Európát!

Újabb Ubisoft-fejlesztők igazoltak a Stadiához

Úgy tűnik, hogy a frissen alakult Stadia Games and Entertainment szívesen szemezget az Assassin's Creed-széria fejlesztői közül. Jade Raymond után három fontos pozícióban álló exubisoftos szerződött le a Google stúdiójánál.