Hírarchívum - 2019. október

Új Outlastet teasel a Red Barrels?

Nagyon úgy néz ki, hogy hamarosan leleplezik az Outlast következő részét, a Red Barrels által közzétett teaser kép legalábbis erre enged következtetni. A kérdés már csak az, hogy mikor ejtik meg a bejelentést?

Tölthetőek az Epic Games Store legújabb ajándékai

A halloween jegyében állították össze az Epicnél az Epic Games Store legújabb ajándékcsomagját: ezúttal a rémisztő SOMA-t és a valamivel könnyedebb hangvételű, de abszolút témába illő Costume Questet tölthetitek le!

Cross-gen játék lesz az új Watch Dogs

Habár a Ubisoft a múlt héten elébe ment a dolgoknak, így a legfrissebb pénzügyi helyzetjelentése semmilyen sokkoló információt nem tartalmazott, azért így is akadtak érdekes részletek.

Még karácsony előtt elrajtol a The Witcher-sorozat

A délelőtti beharangozó után befutott a részben hazánkban forgatott The Witcher-sorozat legújabb előzetese, amiből végre az is kiderül, hogy mikor kerül fel a Netflix kínálatába a teljes első évad.

Traileren a Jumanji: A következő szint

Újabb előzetes érkezett a decemberben rajtoló Jumanji-filmhez: a 2017-es mozi folytatása nagyjából hasonló élményt ígér, mint az elődje, csak épp a karakterek cserélődtek fel egy picit.

Újabb látnivalókon a PC-s Red Dead Redemption II

Jövő héten számítógépekre is befut a Red Dead Redemption II, ennek apropóján pedig újabb látnivalókat kaptunk az átiratból. Befutott a launch trailer, és néhány screenshotot is megcsodálhatunk.

Pokémon Go - megvan a 3 milliárd dollár

Negyedik évét tapossa a Pokémon Go, aki pedig azt hitte, hogy az AR-játék lendülete kifulladni látszik, nem is tévedhetett volna nagyobbat: jó esély van rá, hogy a cím a legjobb évét fogja zárni az ideivel.

A Diablo II stílusára hajaz majd a Diablo IV?

Hamarosan bejelentésözönt zúdít ránk a Blizzard, addig azonban a pletykáké és a szivárgásoké a főszerep. Ha hihetünk a Redditen felbukkant infóknak, szeretni fogják a rajongók az új Diablót.

Szponzort is bukott a Blizzard a hongkongi ügyön

A Blizzard nem verte nagydobra, de a Reddit felhasználói kiszúrták, hogy az érintett Hearthstone-bajnokság egyik szponzora, a Mitsubishi Motors tajvani részlege is dobbantott Blitzchung kitiltása után.

41 millió eladott példánynál jár a Nintendo Switch

A Nintendo is megtartotta aktuális pénzügyi negyedévének beszámolóját. Ebből kiderült, hogy jó hónapokat zárt a kiotói vállalat, amiben vastagon szerepe volt a nemrég megjelent Switch Lite-nak is.