Hírarchívum - 2019. október

Befutottak az Epic legújabb ingyenes játékai

Menetrendszerűen érkeztek meg az Epic Games Store legújabb ingyenes játékai, amelyekhez egy teljes héten át férhetünk hozzá. Aggodalomra semmi ok, jövő héten ismét két ajándékkal jelentkezik az üzlet!

Frissítve: The Outer Worlds - PS4 Prón extrák nélkül

Különös hír érkezett az Obsidian Entertainment hamarosan megjelenő szerepjátéka kapcsán. A rivális konzolok erősebb darabjai közül kizárólag az Xbox One X támogatja majd a 4K-s felbontást.

Need for Speed: Heat - befutott a gépigény

November elején debütál a Miamiról mintázott Palm Cityben játszódó, következő Need for Speed-epizód, a Heat, aminek most kiderült a pontos rendszerkövetelménye. Szerencsére a nitrót nem kell majd bekapcsolnunk.

The Batman - megvan, ki alakítja Rébuszt

A The Hollywood Reporter jelentése szerint a 12 év rabszolgaságban és a Vérző olajban is szereplő, Golden Globe-jelölt Paul Dano alakítja majd az új Batman-film egyik főgonoszát, Rébuszt.

Mortal Kombat 11 - itt is beköszönt a halloween

Ha október, akkor halloween, és ezt a játékipar képviselői sem hagyhatják szó nélkül. Ezúttal a Mortal Kombat 11 kap majd egy frissítést, aminek köszönhetően új kosztümök és egy esemény is érkezik a játékhoz.

Ismét mozgásban a Star Wars Jedi: Fallen Order

A külföldi szaksajtó lehetőséget kapott, hogy megjelenés előtt kipróbálja a novemberi premierek egyik legjobban várt címét, a Star Wars Jedi: Fallen Ordert. Az ott szerzett élményekről gameplay videók és írásos beszámolók is születtek.

Red Dead Redemption 2 - itt az első PC-s trailer

Érkezett egy nyúlfarknyi, egyperces előzetes a Red Dead Redemption folytatásának nemrég megerősített PC-s változatáról, ami a gyönyörű vadnyugati hangulat mellett a játék festői tájait is megvillantja. Mindezt 4K-ban, 60fps mellett.

Jonah Hill nélkül készül majd a The Batman

Pár héttel ezelőtt még úgy tűnt, hogy Jonah Hill lehet a befutó a The Batman egyik gonoszának a szerepére, de a Variety most arról számolt be, hogy a színész valamiért mégsem vállalta a lehetőséget.

HWSW: Bemutatkozott az új Pixel 4-széria

Menetrend szerint érkeztek a Google idei Pixel-csúcsmodelljei, a keresőóriás azonban őszi eseményére nem csak okostelefonokkal, de a régóta várt új Pixelbookkal is készült - miközben a Nest termékcsaládot is bővítette.

70 percig mozog a Warcraft III Reforged

Három videó is napvilágot látott a Warcraft III-remake maximális grafikai beállítások mellett futtatott verziójáról, mely nem csak a látványában javult, de még egy teljesen új pályaszerkesztőt is kapott.