Hírarchívum - 2019. április

Gyorsulnak a Nintendo Switch konzolok

A legutóbbi rendszerfrissítés során a Nintendo egyes esetekben engedélyezte a processzor órajelének megemelését, ami több ponton is jótékony hatással lesz a játékélményre.

The Sinking City - Isten hozott Oakmontban!

Újabb, ezúttal készítői kommentárral ellátott játékmeneti felvételt kaptunk a Frogwares alkotásáról A Delicate Matter címmel, melyben belekóstolhatunk a bostoni detektívek hétköznapjaiba.

Sonic-film - befutott az első trailer

És a főszereplő pont olyan is lett, mint amire számítani lehetett. Furcsa. A gonosz szerepében tetszelgő Jim Carrey is felbukkan pár jelenet erejéig, melyek során nem csak a komplett fegyverarzenáljáról, hanem a spéci járgányairól is lerántják a leplet.

Black Ops 4 - itt az új hadművelet

Elrajtolt az Operation Spectre Rising, melyben rengeteg új tartalmi kiegészítőre számíthatunk; új fegyverek, specialisták, karakterek, pályák és játékmódok várnak minden érdeklődőre a mai naptól.

Ansel-támogatással jön az A Plague Tale: Innocence

Alig két hét van még hátra a játék megjelenéséig, melyről a mai napon hivatalosan is kiderült, hogy Nvidia Ansel-támogatással érkezik majd PC-re, konzolokon pedig remekül fogja kamatoztatni a erősebb típusok erőforrásait.

Remekül halad a Bloodborne-társasjáték kampánya

Hivatalosan április 23-án, vagyis alig egy héttel ezelőtt vette kezdetét a Bloodborne: The Board Game Kickstarter-kampánya, ami már most jócskán túllépte az előre kitűzött célt, jelenleg 2 millió dollár felett jár.

Végre Nintendo Switchre is befut a Redout

Emlékeztek még a 34BigThings csapatának F-Zeróra hajazó futurisztikus versenyjátékára? A Redout két éve jelent meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, de már nyakunkon a régóta beígért Switch-verzió is.

2020 tavaszáig befuthat az új Yakuza-játék

A Sega legújabb pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy még az aktuális üzleti évben, azaz 2020 áprilisa előtt folytatódhat a Yakuza-sorozat. Ezúttal másik főszereplőt kapunk Kasuga Ichiba személyében.

The Elder Scrolls Online - jönnek a nekromanták

Júliusban érkezik az The Elder Scrolls Online legújabb kiegészítője, az Elsweyr, amelyben egy vadiúj karakterosztály is szerepelni fog. A nekromanták igazi halottidézők - most őket nézhetjük meg élesben.

A széria legjobban fogyó darabja az Anno 1800

A városépítő sorozat legutóbbi darabja igazi rekorder, hiszen a legjobban fogyó rész lett a frencsájz húszéves történetében. Négyszer annyit adtak el belőle az első héten, mint az elődjéből, az Anno 2205-ből.