Hírarchívum - 2019. január

Frissítve: Switchre tart a Darksiders

Véletlenül leleplezte a Darksiders: Warmastered Edition Switch-verziójának érkezését a THQ Nordic. A kiadó hivatalos weboldalán egy ideig felbukkant az átirat előzetese, melyet azóta megpróbáltak eltüntetni, ám az internet nem felejt.

Xbox One-ra is jön a magyar fejlesztésű Operencia

A játékosvilág remekül fogadta a magyar mondavilágot fantasy elemekkel ötvöző Operencia: The Stolen Sun első előzeteseit, így az a Microsoft konzoljára is megérkezik majd. A PC-s verzió az Epic platformján próbál szerencsét.

Az Epic Games Store-ba költözik a Dauntless is

A Phoenix Labs online szörnyvadászós játéka hamarosan elhagyja a saját launcherét. A fejlesztők az egyre csak feltörekvő Epic Store mellett tették le a voksukat, ide költöztetik majd a már meglévő játékosokat is.

Overwatch - Párizsba visz a legújabb pálya

A Blizzard minden előzetes bejelentés nélkül fellőtt az Overwatch nyilános tesztszervereire egy vadonatúj térképet. A szimplán csak Paris néven futó térkép Assault játékmódban lesz elérhető.

Februárban startol az ingyenes Battlerite Royale

A MOBA- és battle royale-játékok legvonzóbb elemeit vegyítő Battlerite Royale hamarosan elhagyja a bétastádiumot. Ezzel eltűnik a fizetős modell, hiszen a Stunlock Studios eredetileg is a free-to-play rendszer mellett tette le a voksát.

Metro Exodus - a regények írója is beszállt a vitába

Komoly port kavart az utóbbi napokban a hír, miszerint a Metro Exodus rendhagyó módon szakít a Steam platformjával, s átpártol az Epic Store-hoz. A Metro-könyvek írója, Dimitry Glukhovsky is kifejezte nemtetszését az ügy kapcsán.

Dragon Ball FighterZ - így harcol Jiren és Videl

Nagy lendülettel indul a Dragon Ball FighterZ második éve. A Fighter Pass 2 hat új hőssel bővíti majd a verekedős játék névsorát. Közülük Jiren és Videl érkeztek meg elsőnként, lássuk, hogy milyen fából faragták őket!

Késik a Mario Kart Tour rajtja

Az eredeti tervekhez képest a játék idén március helyett némi csúszással, csak 2019 nyarán jelenik meg Androidra és iOS-re, ugyanis a készítők számára több időre van szükség az előre kitűzött minőségi szint eléréséhez.

Metro Exodus - középpontban a pisztolyok

Nem is sejtenénk, hogy mennyi mindent ki lehet hozni egy mezei Revolverből. Legyen szó akár egy négyszeres nagyítású távcsővel felszerelt puskáról vagy egy lézercélzós géppisztolyról, a Metróban határtalanok a lehetőségeink.

Nintendo Switch - túl a 32 millión

A hivatalos közleménynek köszönhetően kiderült, hogy 2018. december 31-ig a Nintendo jelen generációs Switch konzolja igazán nagyot futott, és átlépte a 32 millió eladott példányszámot is. A gép mellett a játékok is jól teljesítenek.