Hírarchívum - 2019. március

Az Anno 1800 is átköltözik az Epic Games Store-ba

A Ubisoft és az Epic Games már korábban bejelentették, hogy folytatják az együttműködésüket, most pedig szép lassan kiderül, hogy mi történik a jelenleg Steamen is árusított játékokkal.

Már játszható a Risk of Rain folytatása

A PAX East apropóján meglepetésrajtolt a Risk of Rain folytatása. Egyelőre csak a korai hozzáférésű verzió érhető el a Steamen, de már az is sok tartalmat kínál a rajongóknak.

Visszatér a Sakura Wars-sorozat

A Sega hosszú szünet után visszahozza a Sakura Wars-sorozatot: az egyelőre Project Sakura Wars munkacímen futó fejlesztés jövőre jelenik meg, ráadásul nemcsak Japánban, hanem nálunk is!

Mario és Sonic a tokiói olimpián

2020-ban Tokióban rendezik meg a nyári olimpiai játékokat, a Sega pedig alaposan felkészült a hazai pályán tartott eseményre: mindjárt négy játékot is bejelentett a sportrajongóknak.

Valve: komoly problémái vannak az Artifactnek

A Valve a minap közzétett egy blogposztot az Artifact weboldalán, ahol elismerte, hogy a Dota 2 világában játszódó kártyajátéknak komoly problémái vannak. A fejlesztőcég ezekre fókuszál most, a tartalmi frissítések csúsznak.

Befutott az első rajongói Alien-rövidfilm

Idén ünnepli negyvenedik születésnapját az Alien-franchise, amit a 20th Century Fox hat rövidfilmmel ünnepel majd meg. Ezek a rövidfilmek ráadásul rajongói ötletek, aminek megvalósításában végül a stúdió és a Tongal adott segítséget.

Bővített kiadást kap a Kingdom Come: Deliverance

A Warhorse Studios tájékoztatása szerint hamarosan új kiszerelést kap a Kingdom Come: Deliverance, így egy, az alapjáték mellett az összes DLC-t is tartalmazó pakkot kapnak a rajongók.

Valve Index - bemutatkozott a Valve VR-sisakja

A Valve-nak sikerült úgy lelepleznie a már pletykált VR-szemüvegét, hogy amennyire bejelentette azt, annyira nem is. Egy teaser fotón és egy dátumon kívül ugyanis semmit nem lehet tudni a VR Indexről.

E3 2019: Két nagyobb cím biztosan nem lesz ott

Hiába mutatkozott be a tavalyi E3-on a Starfield és a The Elder Scrolls VI, Todd Howard, a Bethesda Games Studios igazgatója a PAX Easten elmondta, az idei kiállításon egyik cím sem lesz ott, de még a saját konferenciájukon sem.

2020-ban leállnak a Driveclub szerverei

A Sony hivatalosan is megerősítette, hogy augusztus végéig lesznek elérhetőek a PlayStation Store-ban a Driveclub megvásárolható tartalmai, majd 2020-ban a játék teljes online szekcióját nyugdíjba küldik.