Hírarchívum - 2019. július

GRID - körözés Havana utcáin

Friss előzetest kapott a GRID, amiben a játék rendezője, Chris Smith és Chris Groves közösségi menedzser mesélnek a főbb újdonságokról. Közben pedig bemutatkozik egy új helyszín, Havana.

Cyberpunk 2077 - V futurisztikus zongorahúrt ragad

Az Official Xbox Magazine két exkluzív Cyberpunk 2077-képet is bezsebelt, amelyek ezúttal Night City sötétebb bugyraiba is betekintést engednek, miközben megcsodálhatjuk V egyik csendes gyilkolóeszközét is.

Mégsem jelenik meg az 1000 fős battle royale-játék

Ambiciózus vállalkozásnak indult az Automaton Games battle royale-játéka, a Mavericks: Proving Grounds, ami az ígéretek szerint akár 1000 fős összecsapásoknak is teret engedett volna. Végül semmi sem lesz az egészből.

Októberben jelenik meg a Concrete Genie

Az eredetileg idén tavaszra ígért megjelenés után a PixelOpus végre hivatalosan is megerősítette, hogy októberben boltokba küldik a Concrete Genie-t, amiben egy Ash nevű fiatal művész által életre keltett világban kell helytállnunk.

The Surge 2 - harc a túlélésért

Új előzetest kapott a The Surge folytatása, ami a második részek szabályait követve mindenből többet és látványosabbat ígér. A hangsúlyok nem tolódnak el, most is egy kőkemény sci-fi Dark Soulst kapnak a rajongók.

Befutott a The Irishman első kedvcsinálója

Régóta várjuk már, idén ősszel pedig végre meg is nézhetjük Martin Scorsese legújabb rendezését, a The Irishmant, amiben visszatérnek az egykori gengszterfilmek legnagyobbjai is.

HWSW: Hátramenetbe kapcsolt az Intel

Az Intel is megtartotta negyedéves beszámolóját. A cég bevétele és nyeresége egyaránt csökkent az idei második negyedévben, és rövid- és középtávú előrejelzések alapján pedig tovább folytatódhat a zsugorodás.

Elrajtolt a Warhammer 40.000: Inquisitor - Prophecy

Az önállóan is futtatható kiegészítőbe ráadásul a Neocore csapata tényleg rengeteg érdekességet zsúfolt bele; új játszható kaszt érkezik Tech-Adept néven, emellett vadonatúj kampányra és persze minden eddiginél több akcióra számíthatunk.

Man of Medan - nehéz döntések várnak ránk

A Bandai Namco és a Supermassive csapata újabb kedvcsinálót adott ki a Man of Medanhez, amelyben a nehezen meghozott döntéseink és azok következményei kerültek a középpontba.

Kulisszák mögötti betekintőn a Maneater

A Tripwire búvárvegzálós, csónakdöntögetős cápás játékának megérkezett az első fejlesztői videónaplója, melyből részletesebben megismerhetjük, hogy miként dolgozik a Killing Floor 2 csapata egy vízalatti világon.