Válassz időpontot:

Hírarchívum - 2019. február

Forza Horizon 4 - jönnek a Final Fantasy-verdák

A Microsoft és a Square Enix együttműködésének köszönhetően két vadonatúj jármű érkezik a Forza Horizon 4-világába, melyek a Final Fantasy XV játékosoknak már egy jó ideje ismerősek lehetnek.

Tovább csúszik a PlanetSide Arena megjelenése

Emlékeztek még arra, amikor az első hírek arról szóltak, hogy a PlanetSide Arena 2019 januárjában rajtol el? Aztán hogy inkább majd márciusban? Na, most úgy néz ki, hogy esetleg valamikor a nyár során számíthatunk rá.

Véget ért a Star Wars: Episode IX forgatása

Megállíthatatlanul közeledik a 2015-ben elindított legújabb Star Wars-trilógia befejező része, melynek forgatása a tegnapi napon végleg lezárult, a hátralévő hónapokban az utómunkálatok kapják a főszerepet.

Kínába látogat az Apex Legends

A Respawn Entertainment váratlanul berobbanó battle royale üdvöskéje úgy látszik csatlakozik a Fortnite és a PUBG mellé, és megpróbálja meghódítani a kínai játékosok szívét is.

Detective Pikachu - új trailer, új pokémon

Amikor befutott az első Detective Pikachu előzetes, az emberek számára roppant fura volt Pikachu realisztikus érzetet keltő ábrázolása, ám az újabb 30 másodperces trailer alapján a többi pokémon egész fura.

Még mindig hasít a Minecraft

A Minecraft-láz után az utóbbi időszakban hiába találkozhatunk mindenfelé a battle royale alkotások elsöprő dominanciájával, a sandbox játék még közel sem a múlté. Sőt! Telefonokon az elmúlt évben még rekordot is döntött.

Metro Exodus - kivonulás Moszkvából

Artyom megszállottsága már-már kórossá vált. Hősünk abban hisz, hogy van még értelmes élet a moszkvai metróalagutakon kívül, nap mint nap rádiójelek után kutat a felszínen. Aztán egy nap minden a feje tetejére áll. Bizony, vannak még túlélők.

Márciusban jön Switchre a Hard West

Az XCOM játékmenetét idéző vadnyugati stratégia a jövő hónapban Nintendo Switchre költözik. A CreativeForge Games alkotásában nem csak rivális revolverhősöket kell elintéznünk, hanem démoni teremtményeket is.

Tíz év után PC-re költözött a Flower

Hiszitek vagy sem, de a thatgamecompany meditatív játéka már tízéves. Az évforduló alkalmából a korábbi PlayStation- és iOS-exkkuzív Flowers végre PC-re is befutott - minden előjel nélkül. Igazi unikumdarabról van szó.

Befutott a Resident Evil 2: The Ghost Survivors

Ha már végigjátszottad a Resident Evil 2 kampányát - akár többször is, eltérő karakterekkel, de még több élményre vágysz -, akkor már töltheted is az ingyenes The Ghost Survivors DLC-t. Befutott a launch trailer.