Hírarchívum - 2019. február

The Sinking City - ilyen lesz a nyomozás

Fejlesztői videót kapott a Sherlock Holmes-játékokról ismert Frogwares legújabb fejlesztése, a Lovecraft műveit megidéző The Sinking City. A friss kedvcsináló a játék nyomozós részét mutatja be részletesebben.

Devil May Cry 5 - eléggé spoileres az utolsó előzetes

Lassan ráfordulunk a Devil May Cry ötödik felvonásának megjelenésére, így a Capcom lerántotta a leplet a játék utolsó előzeteséről. A trailer több spoilert is tartalmaz, csakis saját felelősségetekre nézzétek meg!

Történetmesélős előzetesen az A Plague Tale

A májusi megjelenések sorát erősíti majd a Focus Home Interactive legújabb játéka, az A Plague Tale: Innocence, ami egy testvérpár patkányhordák és inkvizíció előli menekülését mutatja be.

Halo Infinite - battle royale-móddal?

Pár napja az IGN Unfiltered vendége volt a 343 Industries vezetője, Bonnie Ross, aki nemcsak arról mesélt, hogy majdnem a Gearbox csapatát bízták meg a Halo 4 fejlesztésével. Szó esett az Halo Infinite-ről és egy el nem készült Halo-játékról is.

Digitális sorozattal tér vissza az Alien: Isolation

A Sega és a Creative Assembly tájékoztatása szerint hamarosan egy hétrészes "digitális sorozattal" tér vissza az Alien: Isolation. A csapat kísérleti projektjének a lényege, hogy interaktivitás nélkül meséljék el a játék történetét.

Kulisszák mögötti videókon az Operencia

Kicsit lekéstünk a hazai fejlesztésű Operencia: The Stolen Sun február elején indított videónapló-sorozatáról, úgyhogy itt az ideje, hogy bepótoljuk az eddig megjelent két epizódot, amelyekben magyar nyelven mesélnek a fejlesztők a munkálatokról.

Sekiro - gyönyörű a limitált PS4 konzol

Nyakunkon a Sekiro: Shadows Die Twice megjelenése, a holland-belga áruházlánc, a Game Mania pedig egy elképesztően gyönyörű, limitált PlayStation 4 konzollal lepi meg vásárlóit.

Nem tér vissza Will Smith a Suicide Squad 2-ben

Ugyan hivatalosan eddig nem érkezett tájékoztatás a Suicide Squad 2 szereplőgárdájáról, magától értetődőnek vehettük, hogy a Deadshotot alakító Will Smith is visszatér majd a folytatáshoz. Úgy tűnik, hogy rosszul gondoltuk.

Így alakul a The Division 2 első éve

A Ubisoft részletekbe menően mutatta be mindazt, amire várhatunk a The Division 2 első évében. Érkezik a szezonbérlet, új epizódok, specializációk egy nyolcfős raid és még sok egyéb nyalánkság.

Ma érkezik a Kingdom Hearts VR Experience

Ha a PlayStation 4 mellett tettétek le a voksotokat, és beruháztatok egy PS VR headsetre is, akkor feltétlenül próbáljátok ki a mai naptól ingyenesen letölthető Kingdom Hearts VR Experience-t!