Hírarchívum - 2019. december

Szavazz 2019 legjobb játékaira!

Ahogy azt már szokhattátok, idén is megszavazhatjátok nálunk az év legjobb játékait! Számos kategóriában adhatjátok le a voksaitokat, bő öt napotok van rá, hogy megfontoljátok a döntéseteket.

Idén is felsorakoznak a Steam legjobbjai

A Steam idén is közzétette, hogy melyek voltak a legkeresettebb és legnépszerűbb játékok a kínálatában, a listán szereplő címek jelentős részét pedig akciósan vásárolhatjátok meg ráadásul.

Kiadós traileren a Yakuza: Like a Dragon

Érkezett egy közel ötperces előzetes a Yakuza-sorozat következő felvonásához, amely kiadós betekintést enged az alaposan megváltozott játékmenetbe. Csekkoljátok!

Ősszel folytatódik a The Mandalorian

Szerencsére nem kell túl sokat várnunk a The Mandalorian második szezonjára. Jon Favreau nem sokkal az évadzáró megjelenése után bejelentette, hogy a folytatás 2020 őszén várható.

A Marvel Studios már a Deadpool 3-on dolgozik

Miután a Disney felvásárolta a Foxot, sokáig bizonytalan volt, hogy mi lesz a stúdió képregény-adaptációinak a sorsa. Nos, a Deadpool-rajongók megnyugodhatnak, Ryan Reynolds sorozata visszatér, méghozzá a Marvel Studios felügyelete alatt.

Demót kap a Final Fantasy VII Remake

Ha minden jól megy, hamarosan felkerülhet a PlayStation Store kínálatába a Final Fantasy VII Remake kipróbálható változata, amely várhatóan a játék első egy órájába enged majd betekintést.

Star Citizen - látványos teaseren a Squadron 42

Poros csillagbázisok, ködbe vesző bolygók és sok-sok űrhajó. Friss kedvcsinálót osztott meg a Cloud Imperium csapata: a videó a Star Citizen egyjátékos komponensét, a Squadron 42-t hivatott bemutatni.

Boldog karácsonyt kíván a Gamekapocs!

Ez az év is eltelt, ideje, hogy kicsit lassítsunk, hátradőljünk és szusszanjunk egyet az ünnepek alatt. Boldog, bejgliben és játékokban gazdag karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!

A karácsonyt ünnepli az Age of Empires II is

Lehullott a hó az Age of Empires II: Definitive Edition csataterein, és csak úgy repkednek a cukorpálcák és az ajándékcsomagok! Nem mindennapi látvány ez, de a gyalogosok moráljának biztosan jót tesz.

Akció-szerepjátékon dolgozik a Moon Studios

Egy, a napokban megjelent álláshirdetés szerint a metroidvania után az akció-szerepjátékok műfaját is "forradalmasítaná" az Ori-játékokat jegyző Moon Studios. A projekthez egy senior dizájnert keresnek éppen.