Hírarchívum - 2019. június

Void Bastards - ingyenes kihívások és fizetős DLC

Jonathan Chey bizarr shootere, a Void Bastards hamarosan még több tartalommal bővül majd. Ingyenes frissítés formájában jönnek a piszkosul nehéz kihívások, egy DLC-pakk formájában pedig új hajókra, ellenfelekre és vállalatra számíthatunk.

Friss traileren a Paranoid

Az Agonyt jegyző Madmind Studios következő hátborzongató játéka egy újabb előzetessel jelentkezett. A förtelmes, de mégis életszerű környezet, a zsigerekig ható zajok és az egyéb pszichológiai horrorelemek mindennél beszédesebbek.

Jön a Crash Team Racing első nagy frissítése

Napokon belül megérkezik a Crash Team Racing: Nitro-Fueled első komoly update-je. A frissítés sok izgalmas új tartalmat hoz, valamint orvosol egy igen bosszantó technikai bakit is.

Július végén érkezik a The Blackout Club

A Stranger Things harmadik évadának hátszelében a The Blackout Club is elhagyja az Early Accesst. Ebben a kooperatív horrorjátékban négy tinédzser fog majd össze, hogy megtalálják eltűnt barátjukat és felfedjék az alvó város sötét titkait.

Black Ops 4: Blackout - köddé vált a split-screen

Se szó, se beszéd, a Treyarch egyszer csak eltüntette az osztott képernyős játék opcióját a Call of Duty: Black Ops 4 Blackout játékmódjából. Egyelőre nem tudni, hogy mikor tér vissza ez a lehetőség.

Blue Protocol - a Bandai Namco online RPG-je

"A világ a pusztulás szélén áll - itt az ideje hát, hogy egyesítsük az erőnket a barátainkkal és idegenekkel egyaránt." Ezzel a szlogennel indít a Bandai Namco új online szerepjátéka, a Blue Protocol.

Íme, a Games with Gold júliusi játékai

A PlayStation Plus visszafogott júliusi kínálata után befutott a Games with Gold következő hónapban esedékes játékfelhozatala is. A pulzusunk ettől sem szökik a magasba, de ebben a hőségben erre nagyon nincs is szükség.

Mi lesz a Sword & Shield hiányzó pokémonjaival?

Komoly felháborodást váltott ki a rajongókban, hogy a Pokémon-játékok történetében először a Sword & Shield nem tartalmazza majd az eddigi összes szörnyecskét. A Game Freak kiábrándító választ adott.

Szárnyasruhát hozott a Crackdown 3 frissítése

A Crackdown 3 nem lett a világ legnépszerűbb játéka, de az talán adhat némi vigaszt, hogy a Sumo Digital csapata továbbra is toldozgatja-foltozgatja azt. A legújabb ingyenes DLC pár érdekes, új játékszerrel bővíti az ügynökök arzenálját.

Így fest 4K-ban a PC-s Halo Reach

Elindult a Halo Reach PC-s bétatesztje, így végre mi is lecsekkolhatjuk, hogy hogyan fest a Master Chief Collection első darabja 4K felbontásban, 60 fps-es sebesség mellett. A tesztelők a kampány egyik misszióját próbálhatták ki.