Hírarchívum - 2019. augusztus

GC 2019: Itt a Yakuza Remastered Collection

Miután a PlayStation Store idő előtt lelőtte a bejelentést, a Sega nem várt tovább, hivatalosan is lerántotta a leplet a Yakuza Remastered Collectionről, ami a Yakuza 3, a Yakuza 4 és a Yakuza 5 epizódokat fogja tartalmazni.

GC 2019: Epic Games-exkluzív lesz az új Oddworld

Kölnben vált hivatalossá, hogy az Oddworld: Soulstorm és a Magic: The Gathering Arena PC-s változatai Epic Games Store-exkluzívok lesznek. Az Oddworld esetében a sorozat alkotója egy nyílt levélben árulta el, mi is állt a döntés hátterében.

GC 2019: Kedvcsinálót kapott a One Punch Man is

A legújabb One Punch Man-előzetes többek között a játék egyik újdonságát, a Hero Arrival-rendszert mutatja be, aminek az a lényege, hogyha kellően ügyesen álljuk a sarat, akkor időben fut be a felmentősereg.

GC 2019: 7 perc Need for Speed: Heat száguldozás

A Gamescomon nem csak bemutatkozott, de ki is próbálható a Need for Speed-sorozat következő felvonása, a Heat, amelyben minden az illegális utcai versenyzés körül forog majd.

GC 2019: Premier előtti utolsó traileren a Control

Jövő héten végre boltokba kerül a Remedy Entertainment legújabb játéka, a Control, ami a közelgő premier alkalmából megkapta legutolsó kedvcsinálóját. A videó vegyíti a játékmenet-pillanatokat a történet felvázolásával.

GC 2019: Traileren a One Piece: Pirate Warriors 4

Játékmenet-előzetessel jelentkezett a pár hete bejelentett One Piece: Pirate Warriors 4. A videóban Luffy és a többiek a Whole Cake Islandre látogathatnak, ahol Big Mommal akasztják össze a bajszukat.

GC 2019: Friss előzetesen a Gyűrűk Ura-kártyajáték

Eredetileg a hónap elején kellett volna megjelennie a The Lord of the Rings: Adventure Card Game-nek, de a fejlesztők kicsit eltolták a premiert, így most belefért, hogy kapjunk egy olyan videót, ami összefoglalja a fontos tudnivalókat.

GC 2019: Kilenc perc a Synced: Off-Planettel

Tegnap mutatkozott be a kínai Tencent legújabb játéka, a kifejezetten multiplayer élményre kihegyezett Synced: Off-Planet. Az IGN jóvoltából most egy tartalmas bemutatót is tudunk mutatni, ami kilenc percen át pörög.

GC 2019: Korai hozzáférésű lett a The Cycle

Végre szintet lépett a tavaly bemutatott The Cycle, a Spec Ops: The Line-t fejlesztő Yager Development legújabb játéka, ami egy kifejezetten multiplayerre kihegyezett belső nézetes shooter lesz.

GC 2019: Premier előtti demóval erősít a Code Vein

A Bandai Namco Kölnben megerősítette, hogy megjelenés előtti demót kap legújabb játékuk, a Dark Souls alapjaira épülő Code Vein. A vámpíros kaszabolás szeptember elején lesz kipróbálható.