Hírarchívum - 2019. szeptember

Újabb My Hero Academia-játék készül

A korai szivárgások után a Bandai Namco ma hivatalosan is bejelentette: készül a My Hero Academia: One’s Justice 2. A 2018-ban megjelent bunyós játék közvetlen folytatása egy rövidke teasert is kapott.

Mitől olyan jók a The Last of Us: Part II animációi?

Az életszerű mozgáshoz néha egyszerűen nem elég a motion capture, főleg ha egy interaktív játékról van szó. A Naughty Dog elárulta, hogyan alkották meg a The Last of Us: Part II megdöbbentően folyékony animációit.

Death Stranding - a kontrollerből gagyog a BB

Hideo Kojima egy újabb érdekes részletet osztott meg az egyre furcsábbnak ígérkező Death Stranding kapcsán. Mit szólnátok ahhoz, ha a főszereplő mellkasára erősített kisbaba a kontrolleren át gagyogna hozzátok?

Train Your Brain - mozgassuk meg a tekervényeket!

A Nintendo Switchen folytatódik a Brain Age-franchise, a Japánban igen népszerű játékkollekció, ami matematikai és logikai feladatokkal edzi meg a kicsik és nagyok agytekervényeit egyaránt.

Így készülj a Ghost Recon: Breakpoint rajtjára!

Napokon belül indul a bevetés, úgyhogy nem árt tisztességesen felkészülni a Ghost Recon: Breakpoint startjára. Összeszedtünk mindent, amit tudni érdemes azoknak, akik már a premier napján sátrat vernek Auroa szigetén.

El Camino - visszatér még egy ismerős arc

Nem kell már sokat várnunk a Breaking Bad-film premierjére, de a Netflix addig sem hagy minket nyugodni. A legújabb rövidke teaserben feltűnik egy régi ismerős, aki nem biztos, hogy örül Jesse Pinkman visszatérésének.

Conan Exiles - ideje nyeregbe pattanni!

Decemberben hatalmas frissítést kap a Conan Exiles, melyben az egyik izgalmas újdonság a lovaglás lesz; végre búcsút inthetünk a mérföldeken át tartó unalmas talpalásnak, és kedvenc négylábúnk hátára ugorhatunk.

Íme, a Ubisoft eredményei számszerűsítve

A francia kiadó legutóbbi beszámolójából kiderült, hogy a jelentősebb szériáik kapcsán pillanatnyilag milyen eladási mutatókkal rendelkeznek. Úgy fest, hogy a vállalat legnépszerűbb címe kimagaslóan az Assassin’s Creed-franchise.

The King’s Man - Raszputyin akcióba lendül

Vadonatúj előzetest kapott a Kingsman előzményfilmje, az eddigiek alapján pedig telitalálat volt a korszakváltás; világháborús fegyverek, szupertitkos küldetések, és persze maga, Raszputyin is feltűnik a színen.

Brit toplista: az élen nyitott a FIFA 20

Nem meglepő, hiszen valahányszor csak új FIFA-játékot ad ki az EA Sports csapata, garantáltan megszerzik a toplista első helyét több héten keresztül. A focis játék mellett nagyot mentek még az xboxos címek is.