Hírarchívum - 2020. október

Beköszönt az ősz a Mortal Shellbe

A nyáron megjelent Mortal Shellt is eléri az ősz az ingyenes, Rotten Autumn címre keresztelt kiegészítőjében. Egy teljesen új küldetéssorozatot kapunk Gorftól, aminek a végén számtalan páncélfestés vár – ezeket a friss fotómóddal is megörökíthetjük.

Bemutatkozik az A Long Journey

Vagyis a teljes nevén: A Long Journey to an Uncertain End. A történetközpontú űrhajó- és legénységmenedzselős játék az Obsidian és a Telltale veteránjai által gründolt Crispy Creative első alkotása lesz.

Az Epic Store folytatja a halloweenezést

Ezen a héten egy küszködő színész kálváriája és egy csapat jelmezes gyerek kalandja szerezhető be ingyen az Epic boltjából. Egy hét múlva harcba szállhatunk a Szellemirtók oldalán, és felfedezhetjük Black Hills erdejét is.

The Medium - így működik a játék kettős valósága

A Bloober Team horrorjának legnagyobb dobása, hogy hősnőnk egyszerre két dimenzióban képes jelen lenni, amire a játékmenet is aktívan támaszkodik. Most egy videó mutatja be a rendszer működését.

A Pac-Man is megkapja a battle royale-kiadását

A Tetris 99 és a Super Mario Bros. 35 a bizonyíték rá, hogy a battle royale-formula lényegében bármire ráhúzható, miért ne működne a dolog a Pac-Mannél is? A Pac-Man: Mega Tunnel Battle-ben hatvannégyen játszhatunk egyszerre.

Minecraft - nem ússzuk meg PC-n a Microsoft-fiókot

A Microsoft bejelentette, hogy a jövőben a Minecraft: Java Edition felhasználóinak is Microsoft-fiókot kell használniuk a játékhoz. A cég alapvetően biztonsági okokból hozta meg ezt a döntést, és ígéri, nem csorbulnak a Java-kiadás előnyei.

Stadiára érkezik a Hello Engineer

Már a Hello Neighbor fejlesztői is univerzumban gondolkodnak: bemutatkozott a Hello Engineer, amelyben azt a feladatot kapjuk, hogy gépeket építsünk magunknak, miközben persze a gonosz szomszéd lesi minden mozdulatunkat.

Filmes hírek a hosszú hétvégére

Az elmúlt napokban beesett néhány fontosabb filmes hír, ezeket most egy csokorba összegyűjtve prezentáljuk nektek. Szó lesz a Fast & Furious-sorozat végéről, és a Jared Leto-féle Joker visszatéréséről is.

Nagy adag látnivaló az Immortals: Fenyx Risingról

Noha csak az utolsó pillanatban leplezték le, a Ubisoft nagyon nem szeretné, ha megfeledkeznénk az Immortals: Fenyx Rising decemberi megjelenéséről, ezért most egy adag látnivalót tett közzé az akció-kalandjátékról.

Uncharted-film - képek a forgatásról

Nem hiszünk a szemünknek, végre tényleg sínen van az Uncharted-film! A hányattatott sorsú produkció forgatása elindult, Tom Holland Nathan Drake-nek öltözött, és még Nolan North is beköszönt a stúdióba.