Hírarchívum - 2020. október

Még ebben a hónapban elrajtol a Visage

Ha horrorjátékot fejlesztesz, illik előrukkolni vele halloween környékén: ez járhatott a SadSquare Studiónál dolgozó srácok fejében is, akik bejelentették, hogy még ebben a hónapban elrajtol a Visage.

Deathstroke is visszatér a Justice League-ben

Lapértesülések szerint a Joe Manganiello alakította Deathstroke-ot is viszontláthatjuk majd a Zack Snyder's Justice League-ben. Az úriember épp most forgatja a jeleneteit a film bővített kiadásához.

Gears 5 - mit ígér a next-gen frissítés?

A Gears 5-öt már az Xbox Series-konzolok premierjekor felfrissíthetjük majd a next-gen verzióra, a minap pedig érkezett egy trailer, amely bemutatja, hogy mit ígér nekünk az update.

Call of Duty - íme, a PlayStation-exkluzív játékmód

Közel egy teljes éven át PlayStation-exkluzív lesz a Call of Duty: Black Ops - Cold War most bemutatott játékmódja, a Zombies Onslaught. Ebben két játékosnak kell állnia a sarat a zombisereggel szemben.

Xbox Game Pass - jöhetnek a streaming stickek?

Phil Spencer egy interjúban hozott hipotetikus példákat arra, hogy milyen lehetőségek vannak még a részint felhő hajtotta Xbox Game Passben. Állítása szerint akár a szolgáltatáshoz mellékelt streaming stickek érkezése sincs kizárva.

Apex Legends - már a kanyarban a steames kiadás

Egy jó és egy rossz hírrel szolgálhatunk az Apex Legends-közösség számára: habár a battle royale-lövölde steames kiadása jó másfél hét múlva elrajtolhat, a Switchre csak jövőre fut be a játék.

A next-gen konzolokra is megjelenik a Ghostrunner

Dinamikusan bővül a Ghostrunner platformlistája, hiszen alig egy hónapja annak, hogy hírt kaptunk a Switch-változatról, a minap már PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is bejelentették a játékot.

Little Nightmares II - szörnyekből nem lesz hiány

Ha már a halloween a sarkon van, és mindenféle rém előmászik ilyenkor rejtekéről, a Tarsier Studios is úgy látta jónak, hogy az ijesztgetés ünnepét egy Little Nightmares II-előzetessel vezessék fel.

Idén már nem adják ki a remasterelt Blade Runnert

Amikor a Nightdive Studios bejelentette az 1997-es Blade Runner-videojáték felújítását, a végeredményt még az idei évre ígérték. Kiderült azonban, hogy a klasszikus modern köntösbe bújtatása nagyobb falat, mint a csapat eredetileg hitte.

Őrült VR-lövölde lesz a Captain Toonhead

A Captain Toonhead vs The Punks from Outer Space nem csak a címében ígérkezik őrültségnek. Ebben a színes-szagos VR-játékban mindenféle tornyokkal kell visszavernünk a punkok, dinók és kibercsirkék seregét.