Hírarchívum - 2020. október

Felsorakoznak a PS5 médiaalkalmazásai

Eddig szinte kizárólag a videojátékokra fókuszáltak a PlayStation 5 bemutatói, de nem szabad elfelednünk, hogy a jövő hónapban érkező konzol az elődjéhez hasonlóan egy multimédiás szórakoztatóközpont is.

Mortal Kombat 11 - Rambo akcióba lép

A Mortal Kombat 11 lett a 80-as évek akcióhőseinek legújabb otthona, így John Rambo sem hiányozhat a verekedős játékból. A legújabb gameplay-előzetes megmutatja, hogy milyen arzenált hoz magával a veterán katona.

Ubisoft Connect - minden platform egy helyen

A generáció végére egyre nagyobb teret nyert a platformok közti cross-play, illetve a cross-progression. A Ubisoft Connect azért született meg, hogy a stúdió játékait a jövőben zökkenőmentesen kezelhessük, a választott platformunktól függetlenül.

Watch Dogs: Legion - terítéken a kooperatív mód

Valószínűleg egyedül sem fogunk unatkozni London ezerarcú rebelliójának az élén, de a móka csak akkor az igazi, ha azt van kivel megosztani. A Ubisoft egy élőszereplős videóval mutatja be a kooperatív módot.

Készül Hideo Kojima következő játéka

Eddig is sejthettük, hogy Kojimáék nem csak malmozással töltötték a Death Stranding megjelenése óta eltelt egy évet, a japán videojátéktervező azonban végre hivatalosan is bejelentette: készülőben van a következő projekt.

Super Meat Boy Forever - vadonatúj látnivalók

Tíz éves lett a Super Meat Boy, és ennek örömére a fejlesztők egy háromórás live stream keretében bőven mutattak látnivalót a remélhetőleg nem újabb tíz év múlva érkező folytatásból, a Super Meat Boy Foreverből.

Hónapra pontos dátumot kapott a Humankind

Noha azt már tudjuk egy ideje, hogy idén már nem jelenik meg a Humankind, most már annyival is okosabbak vagyunk, hogy 2021-en belül mikorra várjuk. Jelenleg úgy néz ki, tavasszal kezdhetjük meg az emberiség felvirágoztatását.

Újabb gameplayen az Evil Genius 2

Ugyan idén már nem fut be a Rebellion által készített Evil Genius-folytatás, de látnivalók azért még akadnak. Az új gameplay videón például bemutatnak nekünk néhányat a ránk váró, eddig nem látott játékfunkciók közül.

Tizennégy percig mozog a Scorn

Hosszú ideje készül már a Scorn, és ugyan még mindig várnunk kell rá egy darabig, hangolásként most tizennégy percen át élvezhetjük ezt a nehezen megfogható, groteszk világot mozgás közben.

Jövőre korai hozzáférésbe lép a Darkest Dungeon II

2021-ben végre kipróbálhatjuk a Darkest Dungeon tavaly bejelentett folytatását, öt évvel az első játék megjelenése után. A lovecrafti rémek és a gótikus világ ezúttal is kíméletlen lesz, bár az még továbbra is titok többnyire, hogy pontosan mi vár ránk.