Hírarchívum - 2020. október

Ilyen lesz az Xbox Series X/S kezelőfelülete

Miután a Sony már megvillantotta a PlayStation 5 kezelőfelületét, a Microsoft is előrukkolt egy videóval, amelyben több mint 14 percen keresztül prezentálja az új konzolok főmenüjét és annak lehetőségeit.

Befutott a Black Ops - Cold War launch trailere

Szűk három hét, és rávethetjük magunkat az idei Call of Duty-epizódra, amely a Black Ops közvetlen folytatása lesz, és a hidegháború idejébe kalauzol el bennünket. Lessük meg a launch trailert!

Xbox Game Pass - íme, a közeljövő termése

A Microsoft közzétette, hogy mely játékokkal bővül az Xbox Game Pass felhozatala október végén, illetve november elején: a lista bőséges, bár egy részét már eddig is ismertük.

Xbox Series S-en csak 30 fps-sel fut majd a PUBG

A PlayerUnknown's Battlegrounds mögött álló PUBG Corp. egy gyors blogposztban jelentette be, hogy mire számíthatnak majd a rajongóik, amennyiben PlayStation 5-ön vagy valamelyik Xbox Series-konzolon futtatnák a játékot.

Lekési a PS5 premierjét a Destruction AllStars

Az eredeti tervekkel ellentétben mégsem rajtol el a PlayStation 5 nyitócímeként a Destruction AllStars, a játék csak jövő februárban jelenik meg. Vigaszdíj: két hónapig ingyenes lesz a PlayStation Plus-előfizetők számára.

Az új Bond-filmmel is házaltak a streamingcégeknél

Lapértesülések szerint a James Bond-filmek mögött álló MGM több streamingszolgáltatóval is tárgyalt arról, hogy a No Time to Die online debütálhasson, azonban elképesztő összeget kért az egyéves licencért.

A Facebook is beszáll a cloud gaming-versenybe

A Facebook is felhőalapú játékszolgáltatást indít, csak erre nem kell előfizetni, ugyanis free-to-play mobiljátékokat futtathatunk majd a segítségével. Az persze nagy kérdés, hogy mennyire lesz ez jó biznisz a cégnek.

Folytatást kap a My Time at Portia

A My Time at Sandrock eredetileg a My Time at Portia kiegészítője lett volna, az új, vadnyugatias világ azonban akkorára nőtt, hogy a Pathea Games csapata végül úgy döntött, inkább egy teljesen önálló játékot gyúrnak belőle.

Befejeződött a Shang-Chi-mozifilm forgatása

Vírusjárvány ide vagy oda, semmi sem állhat a Marvel-moziuniverzum egyik legújabb üdvöskéjének az útjába. Véget ért a Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings forgatása, így a film már jövő nyáron vászonra kerülhet.

Mobilra tart a Bloodstained: Ritual of the Night

Örülhetnek a Bloodstained rajongói, hiszen az utóbbi évek egyik legjobb akció-platformere és a klasszikus Castlevaniák szellemi örököse hamarosan tiszteletét teszi iOS-es és androidos mobileszközökön is.