Hírarchívum - 2020. december

PlayStation 5-re is megjelenik a Shakedown: Hawaii

A Shakedown: Hawaii így is méretes platformlistája mától újabb elemmel bővül: a PlayStation 5-tel. Ez a változat minden korábban kiadott frissítést is tartalmazni fog, de új nehézséget és trófeákat is kapunk vele.

A héten a Ubisoft is ajándékokat oszt

A karácsonyra hangolódásba a Ubisoft is bekapcsolódik, és péntekig minden nap felfed valami új bezsebelhető finomságot. Az ajándékozást az Assassin's Creed: Valhallában használható letölthető tartalmakkal kezdik.

Werewolf: The Apocalypse - itt az első gameplay

Végre valódi mozgás közben is láthatjuk a World of Darkness univerzumában játszódó Werewolf: The Apocalypse - Earthbloodot. Sok lopakodás és véres harc vár az ökoterrorista vérfarkasokra.

Holnap este Nintendo Indie World Showcase

Ha szeretitek a független fejlesztésű játékokat, akkor a Nintendo Switchcsel sosem lőhettek félre. A kiotóiak holnap este ismét videóösszeállításban mutatják be a hibridkonzolra tartó legújabb indie-címeket.

Íme, a Hitman 3 intrója

Az IO Interactive közzétette a januárban érkező Hitman 3 bevezetővideóját, így lelkiekben már most felkészülhetünk a 47-es ügynök legújabb kalandjára. Ezzel lezárul majd a World of Assassination trilógiája.

Ismét mozgásban a Monster Hunter Rise

A The Game Awards 2020-as adásán levetített előzetes farvizén most újabb játékmenet-videók érkezdek a Monster Hunter Rise-ról. Ezúttal az íjat és a kettős pengéket láthatjuk akció közben.

Kiszivárgott a Resident Evil: Village teljes sztorija

A spoilerekre érzékenyek jobban teszik, ha mostanában óvatosan böngészik a videojátékos fórumokat, ugyanis kiszivárgott a Resident Evil: Village teljes története és befejezése.

Végül az EA vásárolja fel a Codemasterst

Néhány hete arról hallhattunk híreket, hogy egyeszségre jutott a Take-Two és a Codemasters, így a Grand Theft Auto-széria kiadójánál landolhat a versenyjátékairól ismert stúdió. Azóta fordult a kocka, végül az Electronic Arts nyerte a licitet.

Hamarosan újra láthatjuk az Elden Ringet?

Továbbra is fájdalmasan nagy a csend Hidetaka Miyazaki csapatának következő játéka, az Elden Ring körül, azonban az általában jól értesült Jeff Grubb szerint ez hamarosan megváltozhat.

Nem indult túl fényesen a VR-os Medal of Honor

Hiába rajtolt el meglepetésszerűen egy nappal korábban a Steamen a Medal of Honor: Above and Beyond, a visszajelzések alapján idáig nem igazán elégedettek a játékosok a széria VR-os kitérőjével.