Hírarchívum - 2020. december

Redout: Space Assault - megjelenési dátumot kapott

Arcade-os űrharcok várnak ránk a 34BigThings következő játékában. A Redout-univerzumban játszódó Space Assaultban egy privát biztonsági cég pilótájaként kell ripityára lőnünk bárkit, aki a Mars gyarmatosítását veszélyezteti.

Monster Hunter Rise - terítéken a nyílpuskák

Tovább folytatódik a Switch-exkluzív Monster Hunter fegyvermustrája. Ezúttal a könnyű és nehéz nyílpuskákon a sor – a nyílpuska a Monster Hunter-univerzumban jóval leíróbb kifejezés, mint a mi világunkban.

Nintendo Switchre is megérkezett a Dicey Dungeons

A Dicey Dungeonsben rajzfilmes kazamatákban barangolunk, ahová maga a csalfa Szerencse zárt minket. Hogy legyőzzük ellenfeleinket, a kockadobás mestereivé kell válnunk, bár a helyzetet nehezíti, hogy mi magunk is kockák vagyunk.

Téli kiegészítőt kap a Ghostrunner

Egyetlen falmászó kibernindzsa ruhatára sem lehet teljes néhány stílusos téli felszerelés nélkül. A fagyos kiegészítőket felvonultató Winter Pack mellé egy hardcore mód is érkezik azoknak, akiket a Ghostrunner nem izzasztott meg eléggé.

Kulisszák mögött A Birodalom visszavág

Nem elírás, a Good Morning America jóvoltából kaptunk egy közel hétperces összeállítást, amely a valaha készült legjobb Star Wars-film ritka vagy eddig sosem látott kulisszák mögötti jeleneteit vonultatja fel.

Vadonatúj konzolt teasel az SNK

Sűrű évnek néz elébe az SNK, a cég ugyanis a klasszikus sorozatainak folytatásai mellé egy új masina leleplezését is tervbe vette. Az már biztos, hogy nem retró konzolt dob majd piacra.

Switch Online - érkezik a Donkey Kong Country 3

A héten újabb címekkel bővül a Nintendo Switch Online-előfizetők számára elérhető retró játékok kínálata. Többek között a Donkey Kong Country 3-at is megkapják a játékosok, amivel teljessé válik a klasszikus trilógia.

A laptoposokat célozza a Fortnite teljesítménymódja

Az Epic elkezdte tesztelni a Fortnite új teljesítménymódját, amely a gyengébb hardverrel, így főleg a laptoppal rendelkező PC-s játékosokat célozza: ennek hála náluk is simán fut majd a játék, igaz, nem lesz túl szép.

Áprilisban érkezik az új Mortal Kombat-film

Az HBO Max-premiernek hála nem késlekedik már sokat a következő Mortal Kombat-film, és ha hihetünk a producernek - márpedig miért ne hihetnénk -, hamarosan az első trailert is megkapjuk hozzá.

Képeken a Resident Evil: Village

Az amerikai IGN jóvoltából beesett három új screenshot a Resident Evil: Village-ből, így a közelmúlt szivárgásait követően némi hivatalos anyagnak is örülhetnek a sorozat rajongói.