Hírarchívum - 2020. december

Cyberpunk-tartalmak érkeztek a Death Strandingbe

Ingyenes frissítést kapott a Death Stranding PC-s verziója a Cyberpunk 2077 megjelenése apropóján. A kiegészítő a kozmetikai finomságok mellett egy spéci motort, extra küldetéseket és egy vadonatúj mechanikát is hozott magával.

HWSW: Androidon is elrajtolt az Amazon Luna

A számítógépeket és az iOS-es eszközöket követően a Google operációs rendszerét is meghódította az Amazon cloud gaming-szolgáltatása. Csak a támogatott platformok száma bővül, az előzetes hozzáférés címke marad.

Befutott az MXGP 2020 utolsó kedvcsinálója

Indulhat a sárdagasztás, hiszen tegnap befutott az idei év utolsó licencelt versenyjátéka, az adrenalindús motokrosszos élményekkel kecsegtető MXGP 2020, ami nemrég megkapta az ilyenkor szokásos launch trailerét is.

Új képeken a The Witcher-sorozat második évada

Miközben szegény Henry Cavill bőszen szürcsölgeti a Fecske főzeteket, hogy mihamarabb felépüljön, mi addig három új képet nézhetünk meg a netflixes sorozat második évadának forgatásáról.

Ingyenjátékkal indult a GOG téli vására

Tegnap rajtolt el a GOG Winter Sale, aminek a keretein belül nem csak hatalmas akciókkal, de ajándékjátékkal is kedveskednek nekünk a szervezők, ami ezúttal nem más, mint a 2015-ben megjelent Prison Architect.

Nioh 2 - megérkezett a harmadik DLC is

Lezárul a Nioh 2 DLC-triójának története, hiszen a mai nap élesedik a harmadik és egyben utolsó nagyobb kiegészítő a játékhoz. A The First Samurai-ról most egy rövid előzetes is érkezett.

Next-gen frissítést kap a Terminator: Resistance

Nem lett a Terminator-játékok ragyogó ékköve a Resistance, ennek ellenére mégsem hagyják magára a készítők a 2019-ben megjelent FPS-t. Hamarosan egy ingyenes next-gen update érkezik a lövöldéhez.

Devil May Cry 5 - Vergil akcióban

Habár a Devil May Cry 5: Special Edition az új generációs konzolokra már november közepe óta elérhető, az Xbox One- és PS4-tulajoknak mostanáig várniuk kellett, hogy beruházhassanak a külön megvásárolható Vergil DLC-re.

Diablo IV - a felszerelési tárgyakról

Az év utolsó fejlesztői naplójában a Diablo IV tárgyrendszere kapja a reflektorfényt. Megismerjük, milyen tulajdonságai lehetnek a különböző holmiknak, és az új besorolást is bemutatják. Búcsút mondhatunk például a Mythic tárgyaknak.

Devotion - úgy tűnt, újra megjelenik, de mégsem

A Devotion című horrorjáték cifra kálváriája tovább folytatódik. Anno a megjelenése után rögtön levették a Steamről, aztán szó volt korlátozott megjelenésről, ma pedig úgy tűnt, a GOG-on lel otthonra. Az üzlet azonban gyorsan visszakozott.