Hírarchívum - 2020. december

Csak jövőre társul PC-n az EA Play és a Game Pass

Az eredeti tervekkel ellentétben csak jövőre drótozzák össze a PC-s EA Playt az Xbox Game Pass kínálatával, az Electronic Arts és a Microsoft ráadásul nem is tűzött ki egyelőre ennél konkrétabb időpontot.

Ez történt a Nintendo Indie World Showcase adásán

Nem panaszkodhatnak a független fejlesztésű játékok szerelmesei. Lepörgött a Nintendo Indie World Showcase műsora, ahol rengeteg frissen megjelenő vagy éppen úton lévő kisebb címet jelentettek be a Switchre.

Ingyen bezsákolható a Starlink: Battle for Atlas

A Ubisoft is felkészült az ünnepekre, így öt ingyenes tartalmat zsebelhetünk majd be a következő néhány nap folyamán. Ma a Starlink: Battle for Atlas PC-s változata lehet a miénk.

Monster Hunter Rise - a lándzsa és a kard

Újabb fegyverbemutatókkal készült a Capcom csapata, így most közelről is megvizsgálhatjuk, hogy hogyan működik majd a lance és a long sword a Monster Hunter Rise-ban.

Elég titokzatos a Demon's Souls új javítása

A minap egy jókora, 7,5 GB-os frissítést kapott a Demon's Souls felújított változata, a játékot fejlesztő Bluepoint Games azonban nem részletezte, hogy mit tartogat a patch. A közösség máris kutatómunkába fogott.

Black Ops: Cold War - traileren a szezonbérlet

A Call of Duty: Black Ops - Cold War is követi a Modern Warfare mintáját, így ezúttal is a Battle Pass száz szintje szállítja majd az új fegyvereket és kozmetikai újdonságokat. Csekkoljuk le, hogy mi vár ránk az első szezonban!

Necromunda - beköszön a Van Saar Gang

Megérkezett a Necromunda: Underhive Wars első DLC-je, amelyben egy teljesen új bandával ismerkedhetnek meg a kaptárvárosok kiskirályai. A Van Saar Gang az alvilág legtehetősebb, legjobb technológiával rendelkező csoportja.

A rajongók ötlete alapján készül a Space Jam-játék

A Microsoft összefogott a Warner Bros.-szal, hogy az új Space Jam-film mellé egy játékadaptáció is érkezzen. A vállalkozás azonban nem hagyja ki a rajongókat sem, a játék ugyanis az ő ötleteik alapján készül majd el.

Back 4 Blood - ez vár a zárt alfában

Ahogy a minap beharangozták a The Game Awardson, a hét végén négynapos, zárt alfatesztet tart a Back 4 Blood, a Left 4 Dead-játékok készítőinek új alkotása. Videós eligazítást kaptunk arról, mi vár ránk a tesztverzióban.

Konzolgyártók a biztonságosabb játékért

A Microsoft, a Nintendo és a Sony közös nyilatkozatot adott ki, amelyben a játékosok biztonságérzetének megóvását, erősítését tűzik ki célul. Három elvet fogalmaznak meg, amelyek mentén tenni fognak ezért.