Hírarchívum - 2020. február

Korai hozzáférésű lesz a Curse of the Dead Gods

A Masters of Anima készítőinek legújabb játéka egy izometrikus nézetű roguelike lesz, amelyben a számtalan veszéllyel szemben bűvös ereklyék segíthetnek. Az újabb hatalmaknak azonban mindig megvan az ára.

A Daymare: 1998 a konzolokat is megfertőzi

Miután a Resident Evil 2-nek elkészült a hivatalos remake-je, a lelőtt rajongói változatot készítő Invader Studios új projekt után nézett – ebből lett a Daymare: 1998. A régi horrorjátékok előtt fejet hajtó alkotás hamarosan konzolon is játszható.

Öt AAA-játékkal tervez 2021 áprilisáig a Ubisoft

A legújabb pénzügyi jelentésében arról számolt be a Ubisoft, hogy öt AAA-játékkal tervez a következő pénzügyi évre. Hármat már elcsúsztattak tavalyról, azok viszonylag biztosak, és azt is elmondták, mi nem várható még egy évig.

Metro Exodus - egy év után végre Steamen is

Messzi históriának tűnik, pedig csupán egy éve történt, hogy az Epic Games Store elhappolta a Metro Exodust a PC-s konkurencia elől. Az exkluzivitás határideje lejárt, így 4A Games játéka hamarosan Steamen is megvásárolható lesz.

Tölthetjük az Epic Games Store ingyenes társasait

Megérkeztek az Epic Games Store e heti ajándékai, így mától zsebre vághatjuk a Carcassonne és a Ticket to Ride digitális feldolgozásait. A két társas érkezése mellett lehullott a lepel a jövő heti játékokról is - nem lesz okunk a panaszra.

Zombie Army 4 - rémálomba illik ez a PS4-es feature

Habár a DualShock 4 beépített hangszóróját általában csak a PlayStation 4 exkluzívjai használják ki igazán, akad néha egy-egy multiplatformos cím, ami meglep minket. A Zombie Army 4 valószínűleg sok játékosra a frászt hozza majd.

Dátumot kapott a Someday You'll Return

A cseh CBE Software két évvel ezelőtt mutatta be a Someday You'll Return című projektjét, ami a sétaszimulátorok és puzzle-játékok elemeit egy kis pszichológiai horrorral fűszerezi meg. Az új előzetes szerint nincs már messze a játék premierje.

Persona 5 Scramble - friss látnivalók érkeztek

A hónap második felében Japánban a boltok polcaira kerül a Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers, ami a Persona és a Dynasty Warriors elemeit egy csomagban egyesíti majd. Lássuk csak, hogy mire számíthatunk!

Minecraft - átalakul az alvilág

Közeleg a Minecraft 1.16-os frissítése, azaz a Nether update, amely jócskán átszabja majd a lávával, szellemekkel és disznóemberekkel tarkított túlvilágot. A legújabb snapshot segítségével már most szétnézhetünk az újdonságok között.

A Nioh 2 nem butít a nehézségen

Kell-e minden játékba könnyű mód? A Team Ninja vezetője szerint erre nincs szükség, így a Nioh 2-ben sem lesznek nehézségi fokozatok. A játékosok akkora szabadságot kapnak, hogy mindig megtalálhatják a sikerhez vezető utat.