Hírarchívum - 2020. március

Bemutatkozott a DirectX 12 Ultimate

A Microsoft bemutatta a DirectX 12 új változatát, amely arra hivatott, hogy egységes nevezőre hozza a legújabb videokártyák és az Xbox Series X grafikus funkciókészletét.

HWSW: Rontja a képminőséget Európában a Netflix

Ideiglenesen lerontja a streaming videók minőségét Európában a Netflix. Az önkéntes intézkedéstől azt várják, hogy a telekommunikációs hálózatokon a koronavírus miatt jelentkező nagyobb terhelés enyhülhet valamelyest.

Next-gen konzolokra is megjelenik a WRC 9

Folytatódik a WRC hivatalos játéksorozata, a következő epizód ráadásul már az új generációs konzolokon is tiszteletét teszi majd. A fejlesztők új pályákat, további klasszikus autókat és finomhangolt játékmenetet ígérnek.

Újra előkerült a remasterelt Modern Warfare 2

Lényegében nyílt titok, hogy felújítva térhet vissza a Call of Duty: Modern Warfare 2 kampánya, már csak az a kérdés, hogy mikor adja ki azt az Activision. Ha szerencsénk van, már nem kell sokat várni rá.

Jönnek a legyőzhetetlen raid bossok?

Az MMO-kban egy raid bosst legyőzni általában nagy kihívás, de a játékosok mindig megtalálják a megoldást. Mi lenne azonban, ha a boss valós időben tartaná a lépést a játékosok trükkjeivel? Erre adhat lehetőséget a cloud computing.

Mitikus lényekkel szállunk harcba a Lucenben

A Lucen szabadon bejárható világában számtalan lénnyel szállhatunk harcba, amelyek mérete az aprótól a gigantikusig terjed. A küldetésünk, hogy eloszlassuk a sötétet, és visszahozzuk a fényt a főszereplő falujába.

Lássuk az Epic Store jövőheti kínálatát!

Az Epic Store eheti ajándékai mától tölthetőek, ezzel párhuzamosan pedig megtudtuk, mi vár ránk jövőhéten. Március 27-én két kisebb, akcióközpontú cím üti a markunkat a Figment és a Tormentor X Punisher képében.

Sea of Stars - a The Messenger készítőinek új játéka

A The Messenger mögött álló Sabotage Studios következő játéka a Napforduló Gyermekeinek legendáját meséli el. Valere és Zale a kilencvenes évek szerepjátékai által inspirált RPG-világban kalandoznak, a világvégét megakadályozandó.

Nyári rendezvény pótolja az elmaradt GDC-t

A szokásos márciusi Game Developers Conference idén elmaradt a koronavírus-járvány miatt, a szervezők azonban nem törődtek bele a helyzetbe. Ahogy ígérték, keresik a pótlás módját, ami, úgy néz ki, egy kisebb nyári expó lesz.

Megjelenés előtti előzetesen a Bleeding Edge

Hamarosan megjelenik a Bleeding Edge, a megjelenés előtti előzetesen pedig betekinthetünk a játék cyberpunk arénáiba. Dolgozz össze a csapatoddal, fejleszd magad mindenféle toldalékokkal, és persze érezd jól magad – erről szól a harc.