Hírarchívum - 2020. március

Minecrafttal az otthonmaradó lengyel gyerekekért

Egyedi módját találta a lengyel kormány annak, hogy a fertőzésveszély miatt otthon maradó gyerekeket lefoglalják. Elindítottak egy tanulságos és szórakoztató funkciókkal felszerelt oldalt, amely többek közt egy Minecraft-szervert is tartalmaz.

Eltűnt a Mortal Kombat a Steam boltjából

A minap nyoma veszett a Mortal Kombat: Komplete Editionnek a Steam üzletéből. A kiadó kérésére távolították el, és bár tőlük még nem kaptunk magyarázatot, meglehet, hogy Freddy Krueger az oka az egésznek.

Brit toplista: a Doomot is előzte az Animal Crossing

Ahogy megjött a tavasz, hozta magával a nagyobb érdeklődésre számot tartó címeket is. A brit toplista számai alapján háromszor annyi játék kelt el az elmúlt héten, mint előtte, a listát pedig a Nintendo új Animal Crossingja vezeti.

Áprilisban korai hozzáférésű lesz az Endzone

Az Endzone – A World Apartban rád vár a Föld újra élhetővé tételének feladata. Egy túlélőkolónia vezetőjeként a természeti csapásoktól és a sugárzástól kell megvédened az embereidet, erre áprilistól korai hozzáférésben lesz lehetőséged.

Csak úgy dönti a rekordokat a Steam

Miközben a koronavírus-járvány egyre több ágazatot fenyeget veszteségekkel, a videojáték-ipar épp tündököl, hiszen a játék egy biztonságos formája az otthoni szórakozásnak és a kapcsolattartásnak. A Steam számai kimagaslóak.

Vampire: Coteries of New York - úton a konzolverzió

Decemberben a PC-s játékosok már elmerülhettek New York vámpírklánoktól hemzsegő éjszakáiban, a konzolos verzió megjelenési dátumáról azonban csak hozzávetőleges információkat kaptunk... mind ez idáig.

Warframe - kirobbant az Új Háború

Hosszas várakozást követően jövő héten végre kezdetét veszi a Warframe legújabb nagy történetszála, a The New War. Az eseménysorozatot felvezető Operation: Scarlet Spear saját előzetest is kapott.

Zajlik a PC-s Project xCloud tesztelése

Androidos és iOS-es mobilkészülékeken jelenleg is kipróbálható a Project xCloud korai változata, a Microsoft azonban házon belül már teszteli a felhőalapú szolgáltatás PC-s változatát is.

A virtuális térben folytatódik a Forma-1

Habár a valódi F1-es futamok szervezői a koronavírus elleni óvintézkedések miatt lefújták a hagyományos versenynapokat, a sport rajongói mégsem maradnak szórakozás nélkül. Az elmaradt versenyeket online, szimulátorokban pótolják.

Már előtölthető a Half-Life: Alyx

Tizenhárom hosszú év után végre ismét visszatérünk a Half-Life világába, ezúttal ráadásul testközelből élhetjük át City 17 vesztegzárát a Combine uralma alatt. Ha egy percet sem szeretnétek vesztegetni, már le is tölthetitek a játékot.