Hírarchívum - 2020. május

Így navigálunk a Microsoft Flight Simulatorban

Néha csak arra vágyunk, hogy szabad kézzel elrepüljünk az otthonunk felett, az igazán hardcore pilóták azonban teljesen valósághű, kereskedelmi repülőutakat is megtervezhetnek. Ebben segít az IFR rendszere.

Kanadában nyit új stúdiót a Life is Strange csapata

A francia Dontnod Entertainment hazai ajkú, de mégis észak-amerikai stúdiót nyit. A csapat második irodája Kanadában, Montréal városában fekszik majd, ezzel a fejlesztők még közelebb kerülhetnek a fő célközönségükhöz.

Nyúlfarknyi előzetesen a Baldur's Gate III

Habár a Larian Studios csapatát is kellemetlenül érintette karanténozás, a Baldur's Gate III fejlesztése továbbra is szakadatlanul folyik. Hamarosan újabb részleteket tudhatunk meg a várva-várt szerepjátékról, de addig is kaptunk egy friss trailert.

Sorozat készülhet a Kingdom Hearts alapján

Több újságíró is egyöntetűen állítja, hogy a Square Enix (valószínűleg animációs) sorozatot készít a Kingdom Hearts alapján. Az adaptáció a Disney+-on láthatja meg a napvilágot.

Így fest az új TrackMania üzleti modellje

Háromféle kiadásban érhetjük majd el júliustól a remake-elt TrackMania Nationst: habár a tartalom egy jelentős részéhez ingyen is hozzáférhetünk majd, az összes nyalánkságért már fizetnünk kell. Előfizetnünk.

Hivatalos: Cate Blanchett lesz Lilith

Sikerrel zajlottak a tárgyalások Cate Blanchett és a Lionsgate között, így a színésznő alakíthatja majd a filmadaptációban a Borderlands-sorozat egyik ikonikus karakterét, Lilithet .

Június 4-én PlayStation 5-eseményt tart a Sony

A Sony megerősítette a pletykákat, a jövő hétre valóban betárazott egy PlayStation 5-eseményt, ahol az új konzolra készülő játékok kapják a főszerepet. A műsort további előadások követik majd az elkövetkező időben.

Az új PS4-játékoknak már futnia kell a PS5-ön is

Az Eurogamer birtokába jutott dokumentumok szerint a Sony július közepétől már csak úgy hagyja jóvá a PS4-es játékok megjelenését, hogy azok kompatibilisek az év végén boltokba kerülő PS5-tel is.

Fizetős mellékágat kapott a Warface

Miközben a Warface free-to-play lövöldeként igyekszik hódítani, a Breakout alcímet viselő konzolos mellékágért már fizetni kell. A játékot a Counter-Strike ihlette - vagyis lényegében egy az egyben azt a koncepciót ígéri, mint a Valve címe.

Henry Cavill újra Superman lehet

Lapértesülések szerint Henry Cavill újra magára öltheti Superman vörös alsónadrágját, igaz, valószínűleg csak egy cameó erejéig láthatjuk újra valamelyik készülőfélben lévő DC-filmben.