Hírarchívum - 2020. május

Desperados III - Kate O'Hara is bemutatkozik

Nagyon közel járunk már a Desperados III megjelenéséhez, így időszerű volt, hogy John Cooper ötösfogatából mindenki megkapja a maga bemutatkozóvideóját. A sort a veszélyesen szexi Kate O'Hara zárja.

Xbox Series X - 120 fps és HDR a régi játékokhoz is

Azt eddig sem titkolta a Microsoft, hogy a visszafelé kompatibilitásra nagy hangsúlyt fektetnek az Xbox Series X kapcsán, de a most érkezett hírek szerint ezt konzoloknál eddig soha nem látott minőségben szeretnék elhozni.

PC-re érkezik a Kingdom Under Fire: Heroes

A 2004-es akció-stratégia, a Kingdom Under Fire: Heroes hamarosan megérkezik PC-re, egész pontosan a Steam áruházába - jelentette be a fejlesztéseket végző Blueside. A megjelenés dátuma egyelőre még ismeretlen.

Nyár végén lép pályára Tsubasa kapitány

Néhány hónap már csak, hogy kipróbálhassuk a Captain Tsubasa: Rise of New Championsben, milyen az, ha a gravitáció látszólag nem hat a focistára, és a legerősebb labda megállítása is az akaraton, nem a kéz erején múlik.

PC-re is befut a legutóbbi Samurai Shodown

A Samurai Shodown legutóbbi része 2019-ben jelent meg. Habár az hamar kiderült, hogy nem lesz PlayStation 4-exkluzív, a PC-s változatra egészen mostanáig kellett várnunk, ráadásul csak az Epic Games Store-ban lesz elérhető.

A héten szavaz az NFL az EA-partnerségről

Nemrég kiderült, hogy az NFL asztalhoz ült a 2K-vel, és újra szerződést kötöttek, így sokakban felmerülhetett, hogy ez vajon jelent-e valamit a Madden-sorozatra nézve. Úgy néz ki, nem kell félni, az NFL-re és az EA-re újabb hosszú partnerség vár.

A The Last of Us: Part II-ról szólt a friss State of Play

A május 27-i State of Playt kizárólag a The Last of Us: Part II-nak szentelték. A játék rendezője, Neil Druckmann narrálta a több mint húszperces anyagot, amelyben régi és új felvételek mellett Seattle világából is láthatunk valamennyit.

Videón a Spiritfarer dinamikus pályái

Egy újabb rövidke videón leshetünk be a Thunder Lotus Games legújabb játékának rajzfilmes világába. Az új kedvcsináló a látványon túl azt is bemutatja, hogy a cselekedeteink hatására átalakulnak a pályák a Spiritfarerben.

Próbahétvégén a Far Cry 5 és a Darkest Dungeon

Mind a Steamen, mind a Uplayen találhatunk ingyenes szórakozást az előttünk álló hétvégére. A Ubisoft a Far Cry-sorozat ötödik részét teszi játszhatóvá néhány napra, míg a Steamen a Darkest Dungeon sötét kazamatáiban barangolhatunk.

Marvel's Avengers - júniusban újra láthatjuk

Jó ideje már, hogy utoljára hallottunk - vagy láttunk esetleg - valamit a Crystal Dynamics által fejlesztett Marvel's Avengers játékból. Szerencsére jövő hónapban a fejlesztők megtörik ezt a csendet.