Hírarchívum - 2020. május

PS4-re és Switchre is jön az új Harvest Moon

A Harvest Moon-sorozat is igazi öreg motoros, hosszú múltja van mind a Nintendo, mind a Sony konzoljaival. Az új részt nemrég jelentették be, és az Animal Crossing sikere is bizonyíték arra, hogy van igény az ilyen lazulós, kertészkedős címekre.

Húszéves az Arkane Studios

A Dishonoredöt és a Preyt készítő Arkane Studios húszéves. Ünneplésképp megkapjuk tőlük az első játékukat, és ezzel egy időben egy dokumentumfilm is megjelent róluk, amiben egy el nem készült Half-Life-játékot is láthatunk.

Folytatást kap a Sonic, a sündisznó

Sonic készen áll egy újabb körre. A villámgyors sündisznó először halálra rémítette a netet, majd a videojáték-adaptációk legjobb nyitóhétvégéjét produkálta. A készítők számoltak a folytatás lehetőségével, és most a stúdió is megadta a zöld jelzést.

Három multis móddal jön a Disintegration

Egyre közelebb a Disintegration megjelenése. Eddig főleg a single player történetről hallottunk és láttunk anyagokat, úgyhogy a fejlesztők most a három multiplayer játékmódot mutatják be nekünk.

The Witcher-franchise - 50 millió eladott példány

2007-ben valószínűleg még a CD Projekt RED sem gondolta, hogy a The Witcher-sorozat ekkora jelenséggé növi ki magát. Ami egy jól összerakott szerepjátékként kezdte, mára a videojáték-ipar sokak által imádott szupersztárja lett.

Mit mutattak az első Outriders Broadcasten?

Az ígéretekhez híven befutott az első Outriders Broadcast. A közel félórás anyagban láttunk gameplay-részleteket, rugalmas nehézségkezelést, valamint a téridőt akarata szerint hajlítani képes Tricksterrel is alaposabban megismerkedhettünk.

The Last of Us: Part II - mindent a részletekről

Folytatódik a The Last of Us: Part II kulisszák mögé betekintést engedő videósorozata, ahol ezúttal a készítők arról mesélnek, hogy milyen apró részletekre figyeltek oda, hogy még élethűbbnek hasson a játék.

Tölthető az Epic Games Store heti ingyenes játéka

Akik követték az elmúlt hetek eseményeit az Epic Games Store következő hetekre tervezett ingyenes játékaival kapcsolatban, azoknak nem lesz akkora meglepetés, hogy a mai naptól melyik játék(ok) tölthetőek fizetés nélkül.

Íme, a PlayStation Plus júniusi játékai

Beigazolódtak a tegnap felröppent pletykák, miszerint Star Wars: Battlefront II-t kapnak a PlayStation Plus-előfizetők júniusban a Call of Duty: WWII mellé. Igaz, előbbire még várniuk kell egy kicsit.

Blair Witch - tudjuk, mikor jön Nintendo Switchre

Azt eddig is tudtuk, hogy az azonos című mozifilm által ihletett horrorjáték hamarosan ellátogat a Nintendo hordozható konzoljára is, mostanra viszont az is kiderült, hogy mikor.