Hírarchívum - 2020. május

Augusztusban érkezik az új Fast and Furious-játék

A Project CARS-szériát is jegyző Slightly Mad Studios eredetileg májusra ígérte a Halálos iramban-filmek játékadaptációját, de némi csúszással kellett számolniuk. Az új filmmel ellentétben azonban a játékra nem kell egy egész évet várnunk.

PlayStation 5 - valamivel készül a Sony jövő hétre?

Eddig is voltak kósza pletykák, hogy a Sony tervez valamit június elejére a következő generációs konzoljával kapcsolatban, most pedig egyre több bennfentes állítja, hogy jövő héten bemutatkozhatnak a platform next-gen játékai.

GOG Summer Sale - demók és leárazások

Leárazási akció követ még nagyobb leárazási akciókat a GOG online áruházában, de a ma indult Summer Sale azért is különleges, mert a kedvezmények mellett olyan megjelenés előtt álló játékokat próbálhatunk ki általa, mint például a Desperados III.

Little Nightmares - túl a 2 millión, érkezik Stadiára is

A Tarsier Studios remek hírekkel kezdhette a mai napot, ugyanis a megjelenése óta világszerte kétmillió példány talált gazdára az egyik legnépszerűbb játékukból, a Little Nightmaresből.

A Star Wars: Battlefront II a másik PS Plus-játék?

A PlayStation Plus-előfizetők rendhagyó módon már a gyűjteményükben tudhatják a Call of Duty: WWII-t. Egy szivárgás szerint a másik júniusi ingyenjáték egy messzi-messzi galaxis csataterére viszi majd őket.

Pörgős űrcsatákkal vár a D.E.E.P.: Battle of Jove

A Star Fox és a 90-es évek árkádosabb repülős játékai ihlették a D.E.E.P.: Battle of Jove című űrlövöldét. Az egyjátékos akcióra kihegyezett, nyolcórás sztorit ígérő játék akciódús előzetesekkel csalogatja az érdeklődőket.

Hivatalos The Last of Us-podcast indul

És nem csupán néhány rajongó beszélget majd a Naughty Dog játékáról. A műsorban részt vesz a játék író-rendezője, Neil Druckmann és a két főszereplőt alakító Ashley Johnson és Troy Baker is.

Második világháborús folytatást kap a Toy Soldiers

Normandiától Sztálingrádon át, egészen a Csendes-óceánig masíroznak majd a játékkatonák a Toy Soldiers 2: Finest Hourban. A jópofa tower defense-játék két mellékág után hamarosan teljes értékű folytatást kap.

Konzolokra tart a Warhammer 40K: Mechanicus

A Bulwark Studios körökre osztott taktikai játéka 2018 novemberében jelent meg PC-n, de hamarosan Xbox One-on, PlayStation 4-en és Nintendo Switchen is irányítás alá vehetjük az Adeptus Mechanicus techpapjait.

League of Legends - reklámfelületek a játéktéren

A legtöbb sportközvetítésnél bevett szokás, hogy a szponzorok logói ott virítanak a pályaszéli zászlókon és transzparenseken. Júniustól a League of Legends csataterein is reklámozhatnak a csapatok és versenyek támogatói.