Hírarchívum - 2020. június

Kevesebb mobilos játékot fejleszthet a Nintendo

Az általában megbízható információkkal rendelkező Bloomberg úgy tudja, hogy a Nintendo a jövőben kevesebb mobilos játékot fejlesztene, és inkább a Switchre fókuszálna. Legfeljebb alibimegjelenéseket látunk majd tőlük.

The Last of Us: Part II - betiltották a Közel-Keleten

Számos közel-keleti játékos azzal szembesült, hogy a The Last of Us: Part II nem elérhető náluk a PlayStation Store-on. Nem véletlen ez: Szaúd-Arábiában és az Egyesült Arab Emírségekben betiltották a játékot.

Ratchet & Clank: Rift Apart - a PS5 előnyeiről

A Ratchet & Clank: Rift Apart az egyik első olyan játék, amit a fejlesztők kimondottan a PlayStation 5 új, izgalmas adottságaihoz szabtak. A legújabb kedvcsinálóban a játék kreatív direktora mesél a részletekről.

F1 2020 - traileren a csapatmenedzsment

A koronavírus alaposan keresztbe tett az idei Forma 1-es szezonnak, de a Codemastersnek hála jövő hónapban mégis felbődülnek a motorok. A legújabb előzetes bemutatja, hogyan terelgethetjük a saját csapatunkat a győzelem felé.

Star Wars: Squadrons - mikrotranzakciók nélkül

Az EA múltját és az utóbbi évek trendjeit figyelembe véve joggal feltételezhettük, hogy a Star Wars: Squadrons is live service játékként, mikrotranzakciókkal tartaná életben magát a megjelenése után. A Motive Studios rácáfolt minderre.

Jövő héten bétázik a CrossfireX

Elképzelhető, hogy még sosem hallottatok a Crossfire-ről, annak ellenére sem, hogy ez az online lövölde a világ legnépszerűbb játékai közé tartozik - hála az ázsiai piacnak. A franchise legújabb felvonása hamarosan nálunk is hódításra kel.

Tovább csúszik a konzolos Insurgency: Sandstorm

A New World Interactive már az Insurgency: Sandstorm 2018-as megjelenése óta ígérgeti a játék Xbox One-os és PS4-es változatát, de úgy tűnik, a portolás a vártnál nagyobb falatnak bizonyult. Idén már nem érdemes a megjelenésre várni.

Switchre is begurult Burnout Paradise Remastered

A tegnapi nappal végre Nintendo hordozható konzoljára is ellátogatott a szebb időket megélt Burnout-széria utolsó darabjának újradolgozott verziója, a Burnout Paradise Remastered.

Horizon: Forbidden West - két új kép érkezett róla

A Guerrilla Games úgy döntött, hogy megérdemlünk egy kis eye candyt a hétvégére, ezért két új, baromi látványos képet osztott meg a készülőben lévő Horizon: Forbidden Westről - amiért mi csak hálálkodni tudunk.

Destroy All Humans!-remake - móka a mordályokkal

Egy nagyon rövid, ám annál tartalmasabb gameplay videó érkezett a Destroy All Human! remake-jéből, ahol ezúttal azt vehetjük szemügyre, hogy milyen fegyverekkel fogjuk pokollá tenni az emberek hétköznapjait.