Hírarchívum - 2020. június

Ekkor érkezik a Crash Bandicoot 4: It's About Time?

Nem titkolják túl jól az Activisionnél, hogy folytatódik a Crash Bandicoot-széria, így gyakorlatilag nyílt titok, hogy hamarosan újra mindenki kedvenc sávos bandikutjának a bőrébe bújhatunk.

Ingyen kipróbálható a Kingdom Come: Deliverance

Ezúttal a Steamen tart egy ingyenes hétvégét a 2018-ban megjelent, nagy sikerű "középkorszimulátor" RPG, a Kingdom Come: Deliverance. Amennyiben megtetszik a hétvége alatt a játék, most jelentős akcióval csaphattok le rá.

XIII - ennyit változott az évek alatt

A 2003-as év nem tegnap volt, így a XIII remake-jét elnézve könnyű megfeledkezni arról, hogy eredetileg hogyan is nézett ki a játék. Szerencsére itt van nekünk egy tökéletes videó, ami fej-fej mellé állítja a két verziót.

Ingyenes az Injustice: Gods Among Us

Szinte a semmiből érkezett a jó hír, hogy a tegnapi naptól ingyenesen letölthetjük, és örökre meg is tarthatjuk az Injustice: Gods Among Us - Ultimate Editiont konzolokra és PC-re egyaránt - igaz, utóbbinál van egy kis bökkenő.

Dragon Age 4 - ilyen látványra számíthatunk?

Egy nyúlfarknyibbnál is nyúlfarknyibb betekintést kaphattunk a tegnap hajnalban tartott EA Play alatt az EA-játékok alatt dübörgő következő generációs motorba - a képsorok között a következő BioWare-projekt is felbukkant.

FIFA 21 - kiderült, mikor érkezik a jelen generációra

Újabb évet írunk, így újabb FIFA-val jelentkezik az Electronic Arts. Most kiderült, hogy mikor érkezik a népszerű sportjáték legújabb része, valamint - mivel egy generációváltás közepébe csöppen -, hogy milyen platformokra jelenik meg.

Tovább szállingóznak az EA-játékok a Steamre

Nem lassít az Electronic Arts, és még több Origin-exkluzivitásban tartott játékát tolja át a Steamre, így lassan most már tényleg az összes EA-fejlesztés elérhetővé válik a Valve platformján is.

Baldur's Gate III - itt a másfél órás gameplay stream

Ahogyan egyre közelebb kerülünk ahhoz, hogy early access-állapotba kerüljön a Baldur's Gate III, úgy érkezik egyre több látnivaló a Larian Studios legújabb szerepjátékából. Ezúttal egy rekord hosszúságú gameplay videót kaptunk.

Cyberpunk 2077 - ingyen "next-genesedik" majd

A rossz hír mellé, miszerint ismét csúszik a CD Projekt RED következő RPG-je, a Cyberpunk 2077, ezúttal szerencsére érkezett egy jó hír is, aminek a konzolosok biztos nagyon fognak majd örülni.

Dicsekvős traileren a The Last of Us: Part II

Hosszú-hosszú várakozás után a mai nappal végre mindenki belevetheti magát a Sony jelengenerációs konzoljának egyik legmeghatározóbb hattyúdalába - a The Last of Us: Part II-ba. Most megnézhetjük, hogyan vélekedett róla a sajtó.