Hírarchívum - 2020. június

Készül az új Skate

Mi ez, ha nem a gördeszkás videojátékok éve? A Tony Hawk-remasterek és a Skater XL után az EA is bejelentette: az ő deszkás szériájuk, a Skate is visszatér. A megjelenésre sajnos még bőven várnunk kell.

Lost in Random - egy gótikus tündérmese

Újra megmutatta magát az EA Originals zászlaja alatt készülő Lost in Random, a Fe készítőinek sötét tónusú akció-kalandjátéka. A rövidke előzetes részletesebb betekintést enged a világba és a játékmenetbe.

Lebukott a Crash Bandicoot 4: It's About Time

Gyakorlatilag nyílt titok volt, hogy az Activision a napokban bejelenti a Crash Bandicoot-sorozat visszatérését, de Tajvan korhatár-besorolással foglalkozó szervei egy szivárogtatással megelőzték a kiadót.

Júliusban robban be a Rocket Arena

Egy évnyi relatív csend után az EA Play műsorán mutatta meg magát ismét a Rocket Arena, mégpedig jó okkal: alig egy hónap van már csak a megjelenésig. Készen álltok egy kis online arénaharcra?

Apex Legends - jön a cross-play és a Switch-port

Odébb van még az Apex Legends következő szezonja és az újdonságok áradata, de mégis szuper hírek érkeztek a Respawn játéka felől. Az online lövölde újabb platformokat látogat meg, és érkezik a cross-play támogatás is.

It Takes Two - bemutatkozott a Hazelight új játéka

A Brothers: A Tale of Two Sons és az A Way Out alkotói egy újabb egyedi kooperatív kalanddal készülnek. Az It Takes Two egy lelkileg szörnyen nehéz időszakot átélő kislány történetét meséli el.

Star Wars: Squadrons - így fest a játékmenet

Lefutott az EA Play, és ahogy azt várhattuk, végre valódi gameplay jelenetekkel is megmutatta magát a Star Wars: Squadrons. Elképesztően látványos űrcsaták várnak ránk a sztorimódban és online egyaránt.

Itt nézd vissza az EA Play műsorát!

Koronavírus ide vagy oda, az EA Playt idén is megtartják - igaz, egy kizárólag online esemény formájában. A műsor magyar idő szerint éjjel 1 órakor kezdődik, itt hagyunk egy lejátszóablakot, ahol élőben tudjátok nézni!

Crash Bandicoot-bejelentést teasel az Activision?

Az Activision egy 200 darabos puzzle-lel lepte meg a nyugati sajtó képviselőit, amely egyértelműen a Crash Bandicoothoz kapcsolódik. Beigazolódnak a hírek, és valóban jöhet az új rész?

Újabb infómorzsák a Spider-Man: Miles Moralesről

A múltheti PlayStation 5-bemutató egyik legnagyobb meglepetése a Spider-Man: Miles Morales volt, amelyről most újabb infómorzsákat osztottak meg a fejlesztők egy blogposztban.