Hírarchívum - 2020. július

Diablo: Immortal - friss előzetes érkezett

Ugye van mobiltelefonotok? Megkezdődött a ChinaJoy 2020-as játékkiállítása, ahol hosszas hallgatás után a Blizzard és a NetEase új mobiljátéka, a Diablo: Immortal is megmutatta magát.

Óriásit futott az EA live service-stratégiája

A koronavírus és az ezzel járó otthonlét óriásit lódított az Electronic Arts élő szolgáltatásként futó játékain és azok bevételein. A legnagyobb ugrást a FIFA Ultimate Team statisztikái produkálták.

Megérkeztek a modok az Epic Games Store-ba

Az Epic Games tovább fejlesztgeti az online játékáruházát. Az achievementek után egy újabb népszerű funkcióval, a modok támogatásával bővül a program. Az első kísérleti nyúl a MechWarrior 5: Mercenaries.

Dátumot kapott a Battletoads

Vége a várakozásnak, augusztusban végre visszatérnek a bunyós békák! A Rare klasszikus beat 'em upja teljesen új köntösben éled újra, de a pofonok pont akkorát csattannak, mint régen. Csekkoljátok le a legújabb előzetest!

Miért csak 40 dollár a Star Wars: Squadrons?

Már lassan 15 éve, hogy a legtöbb AAA-kategóriás játék 60 dolláros árcímkével kerül a piacra, a Star Wars: Squadrons azonban ehhez képest nyomott áron érkezik majd. Az EA elárulta, hogy mi ennek az oka.

Modern Warfare - befutott az ötödik szezon teasere

Már csupán néhány napig tart a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone negyedik szezonja, így megkapta a saját beharangozóját a következő tartalmi frissítés is. A főszerepbe ezúttal a Shadow Company zsoldosai kerültek.

Az ingyenesen játszható shootereké a hétvége

Több lövöldözős játék is próbakört kínál a játékosoknak a hétvégén. A Disintegrationről már beszámoltunk, de a Rocket Arena 3v3 meccseit is épp úgy kipróbálhatjuk, mint a Quantum League időutazós koncepcióját.

Netflixes animesorozatot kap a Splinter Cell

Megállapodást kötött a Netflix és a Ubisoft, aminek a keretében animesorozatot készítenek a Splinter Cell-játékok alapján. A Variety értesülései szerint két évadot, összesen tizenhat részt kapunk Sam Fisherrel.

Bright Memory Infinite - előzetesen a gameplay

Egy rövidke videóval hallatott magáról megint a Bright Memory Infinite. Az előzetesben látunk néhány új jelenetet, de a fő részét az akció teszi ki: Shelia gépfegyverrel és karddal is osztja a halált.

Fight Crab - rákcsatára fel!

A játékipar sok őrültséget megélt már, de a Fight Crabhez hasonlóval ritkán van dolgunk. A koncepció: óriás rákok gyepálják egymást a legkülönfélébb fegyverekkel. A játék most jelent meg, amit értelemszerűen egy launch trailer is kísért.