Hírarchívum - 2020. július

A Metacritic lépése a review bombing ellen

Nyilvánvaló, hogy valami gond van a rendszerrel, amikor a The Last of Us: Part II már a megjelenésének első órájában több ezer nullapontos értékelést kap. A Metacritic 36 órás várakozási idővel lép fel a korai review bombing ellen.

Xbox Live Gold - búcsúzik az éves előfizetés

A Microsoft szépen csendben beszüntette az Xbox Live Gold éves előfizetését, így csupán egyhavi vagy negyedéves terveket vásárolhatnak az Xbox-játékosok. Mi állhat a lépés hátterében?

Frissült egyet a Worms Armageddon

Idén ünnepli a Worms-sorozat a huszonötödik születésnapját, ennek apropóján kapott frissítést az egyik legkedveltebb epizód, az Armageddon, amit immár hatan is játszhatunk egyszerre.

A Hasbro is Super Mario előtt tiszteleg

Az idei év Mario harmincötödik születésnapjáról szól, a minap például a Hasbro jelentette be, hogy egy különleges Jengával és egy új Monopolyval tiszteleg majd a közkedvelt karakter előtt.

Csúszik a The Falcon and the Winter Soldier

A legutóbbi tervekkel ellentétben mégsem rajtol el augusztusban az első Disney+-ra szánt Marvel-sorozat, a The Falcon and the Winter Soldier. Ez talán nem meglepő, elvégre a koronavírus-járvány miatt sokáig szüneteltek a forgatási munkálatok.

Csak a játékokról szól majd az új Xbox-show

Miután a májusi Inside Xbox után sok kritika érte, a Microsoft ezúttal igyekszik a lehető legpontosabban kommunikálni, hogy mire számíthatunk majd a jövő heti bemutatójuk során.

Tíz lemezen érkezik a Microsoft Flight Simulator

Habár a Microsoft Flight Simulatort digitális megjelenésnek szánták a készítői alapvetően, egy külsős cég közreműködésével dobozosan is boltokba kerül a játék Európában. Tíz lemezt találunk majd benne.

Felpörgeti a Sony a PlayStation 5 gyártását

Noha a korábbi hírek arról szóltak, hogy a Sony nem árasztja el PlayStation 5-tel a piacot az első hónapokban, lapértesülések szerint most mégis arra készül, hogy alaposan felpörgeti a konzol gyártását.

Újabb fejlesztőstúdiót vásárolt a Paradox

Nem áll le a Paradox Interactive nagy bevásárlása. Ezúttal a Surviving the Aftermathot jegyző Iceflake Studios csapatára ugrottak rá a svédek, így egy újabb tehetséges RTS-gyáros stúdiót tudhatnak a zsebükben.

Crysis Remastered - így fest a Switch-port

A PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re szánt Crysis Remastered késik, de a Switch-verzió már jövő héten élesedik. Lássuk, hogyan fest, és mit tud a Nintendo hibridkonzoljára szabott átirat!