Hírarchívum - 2020. július

Frissítve: Geoff Keighley kalandjai a DualSense-szel

A Summer Game Fest műsorát folytatva Geoff Keighley fogja első kézből bemutatni a PlayStation 5 új kontrollerét, a DualSense-t, részletes élménybeszámolóra számíthatunk a kontroller összes funkciójával kapcsolatban.

Gripper - ne ereszd el a szeretteid szívét!

A Gripper egy megható történettel rendelkező, izometrikus nézetű autós akció-szerepjáték, amelyben óriási robotszörnyek mellkasából tépkedjük ki a szeretteink szíveit. Igen, mi is érezzük, hogy elég vad kombó ez.

40 percig pörög a Stronghold: Warlords

Ha eddig hiányoltátok a Stronghold: Warlords gameplay-felvételeit, akkor mostantól nem panaszkodhattok. A Firefly Studios 40 percnyi vágatlan játékmenettel és a hozzá tartozó kommentárral mutatta meg a várépítős RTS-t.

Elhagyatott űrhajókkal erősít a No Man's Sky

Megérkezett a Desolation Update, a No Man's Sky legújabb frissítése, amely valóságos horrorjátékká varázsolja a felfedezőjátékot. Mostantól felfedezhetjük a rémségekkel teli elhagyatott űrhajók gyomrait.

Traileren a PES 2021-es frissítése

Ahogy azt már megírtuk, idén nem külön játékként, hanem a 2020-as verzió óriásfrissítéseként érkezik az eFootball PES 2021. Ma végre megkaptuk a megjelenési dátumot, hozzá pedig egy hangulatos előzetest.

Deathground - bemutatkozott a gameplay is

Négy nappal ezelőtt mutatkozott be a Deathground, amit a legjobban tényleg csak úgy lehet jellemezni, mint a "dinós Alien: Isolation". A Jaw Drop Games a bemutatkozóelőzetes után most egy rövid gameplay felvételt is megosztott velünk.

Surgeon Simulator 2 - megvan a pontos premier

Azt már jó ideje tudni, hogy a Surgeon Simulator folytatása valamikor idén augusztusban érkezik az Epic Games Store áruházába, most azonban az is kiderült, hogy pontosan melyik nap kezdhetjük a bemosakodást.

Egyperces videók a Ghost of Tsushimáról

Magyar idő szerint ma hajnalban élesedett a Ghost of Tsushima, ami így már bárki számára elérhető. A PlayStation 4 egyik nagy utolsó exkluzív címéről nemrég pár rövid videó érkezett, amiket most egy nagy csokorba gyűjtöttünk össze.

Launch traileren a Superhot: Mind Control Delete

A tegnapi naptól mindenki számára, aki megvásárolta a Superhotot, ingyenesen elérhetővé vált a Mind Control Delete alcímű önállóan is futtatható kiegészítő. A 2017-ben bejelentett anyag most megkapta a saját launch trailerét.

Késik a Destiny 2: Beyond Light

Szomorúan közölte a rossz hírt a Bungie, hogy nem tudja tartani az eredetileg tervezett szeptemberi megjelenést a Destiny 2 következő DLC-jével, a Beyond Lighttal. Szerencsére csak egy pár hónap csúszásról van szó.