Hírarchívum - 2020. július

Csúszik egy kicsit a Dying Light: Hellraid

A Techland a Dying Light DLC-jeként támasztaná fel a hányatott sorsú Hellraidet, de úgy tűnik, így sincs egyszerű dolga vele: a lengyelek az utolsó pillanatban jelentették be, hogy késik a kiegészítő.

Az Indivisible-ből is tévéműsor lesz

A videojátékok adaptálására szakosodott dj2 Entertainment újabb címre csapott le, a hírek szerint a független fejlesztésű Indivisible-t viszik majd tévére valamilyen formában. Már a stáb első nevei is megvannak.

Amerikai toplista: tarolt a The Last of Us: Part II

Befutott az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó NPD Group júniusi összesítése, amiből kiderült, hogy a The Last of Us: Part II-ra az USA-ban élő játékosok is előszeretettel fizettek be.

Prince of Persia-szabadulószoba - az első képek

Befutottak az első screenshotok a Ubisoft-féle Prince of Persia-trilógia alapján készülő virtuális szabadulószobáról, a The Dagger of Time-ról. A játék hamarosan megjelenik, és Budapesten ki is lehet majd próbálni.

Brit toplista: az élen nyitott a Ghost of Tsushima

Ígéretes párharcot hozott az elmúlt hét a játékmegjelenések szempontjából, végül azonban a Ghost of Tsushima könnyedén kerekedett felül az új Paper Marión a brit játékeladási toplistán.

Ghost of Tsushima - kalózjáték is lehetett volna

Milyen lehetett volna a Ghost of Tsushima, ha a nemes japán harcos helyett egy francia muskétás vagy egy karibi kalóz lett volna a főszereplője? A Sucker Punch egy ponton erősen elgondolkodott ezeken az ötleteken.

Dead by Daylight - érkezik a cross-progression

A platformok közti szabad játék után újabb lépéssel egységesítené a Dead by Daylight játékosközösségét a Behaviour Interactive. Hamarosan egyetlen közös profilt használhatunk majd, ha több platformon játsszuk a játékot.

Fault - feltámadás a Paragon hamvaiból

Az Epic Games nagyot csődölt a MOBA-jával, a Paragonnal, de akadnak néhányan, akik ragaszkodnak a koncepcióhoz. A Strange Matter stúdió önálló alkotása, a Fault a Paragon hamvaiból támad fel.

VR-ban térhet vissza a Splinter Cell

Mi mással lehetne eladni a drága VR-eszközöket, mint néhány ütős játékcímmel? A The Information magazin információi szerint Oculus-exkluzív Assassin's Creed és Splinter Cell készülhet a Ubisoftnál.

A hónap végén érkezik a Fae Tactics

Alig egy hónappal ezelőtt mutatkozott be, de máris napra pontos megjelenési dátumot kapott a Humble Games és az Endless Fluff gondozásában készülő Fae Tactics. Örülhetnek a Final Fantasy Tactics rajongói.