Hírarchívum - 2020. július

Alba - a Monument Valley-csapat új játéka

A Monument Valley az egyik legnépszerűbb mobiljáték, a fejlesztők azonban az utóbbi időben már elkezdtek más célgépek felé kacsintgatni. Legújabb munkájuk, az Alba: A Wildlife Adventure már teljesen multiplatform lesz.

Már játszható a Rogue Company

A tegnapi nap folyamán elérhetővé vált a Rogue Company korai hozzáférésű változata, így valamennyi célplatformon beleleshetünk a multiplayer-orientált, külső nézetes taktikai lövöldébe. Egyelőre viszont nem ingyen.

A játékfejlesztők többségének betett a koronavírus

A Game Developers Conference szervezői újabb felméréssel rukkoltak elő, ezúttal a koronavírus-járvány hatásairól kérdezték a fejlesztőket. Eszerint a csapatok többségét érintette a pandémia, a projektek harmadát el is kell halasztani miatta.

Nem lesz next-gen verziója az NHL 21-nek

A FIFA- és a Madden NFL-sorozat új részeivel ellentétben az NHL 21-ből nem készül next-gen változat, a játékosoknak be kell érniük azzal, hogy a jelengenerációs játékok az új gépeken is futnak majd.

Megint csúszik, és most dátumot sem kapott a Tenet

Ismét elnapolta az új Christopher Nolan-film premierjét a Warner Bros., és ezúttal új premierdátumot sem tűzött ki hozzá. Az sem kizárt, hogy a koronavírus okozta bizonytalanság miatt elmarad az egyidejű globális debüt.

4K-t és 60 fps-t ígér a Spider-Man: Miles Morales

Nem részletezte különösebben a dolgot, mindössze egy tweetet szánt rá az Insomniac Games, hogy megerősítse: a Spider-Man: Miles Morales teljesítménymódjában 4K felbontás és 60 fps mellett futtathatjuk a játékot.

A next-gen konzolokat is beveszi az Overcooked!

Az elmúlt konzolgeneráció egyik legjobb partijátéka kerekedett ki az ügyetlenkedő szakácsokat főszerepeltető Overcooked!-ból, aligha meglepetés ezek után, hogy a PlayStation 5-ön és az Xbox Series X-en is tiszteletét teszi a sorozat.

Tizenhét percig mozog a Shadow Warrior 3

Egyre intenzívebb tempóban érkeznek a Shadow Warrior 3 látnivalói. Alig hevertük ki az első gameplay előzetest, most egy tizenhét perc hosszú felvételnek örülhetünk a fejlesztők jóvoltából.

Lássuk a mai Nintendo Direct Mini újdonságait!

A Nintendo ma reggel harangozta be, hogy délután újabb Nintendo Direct Mini-epizódot vetít majd le a rajongóknak, ezúttal ráadásul kizárólag a külsős fejlesztésekre fókuszálnak majd.

Jócskán megtolta a Steam a Sea of Thieves szekerét

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Sea of Thieves, amely a készítők szerint jobb formában van, mint valaha. Természetesen a steames rajt is közrejátszott ebben, az elmúlt hónapot rekorddal zárta a játék.