Hírarchívum - 2020. július

15 perc a Mafia: Definitive Editionnel

Egy teljes generáció nőtt fel a Mafia eredeti megjelenése óta, ez pedig meg is látszik a játékon. Szerencsére a Hangar 13 csapata az alapokról építette újjá a nyílt világú gengszterkalandot, ezt pedig ma végre alaposabban is megcsodálhatjuk.

Steamen is elérhető a Star Wars: The Old Republic

Nem ért véget az EA-játékok és a korábbi Star Wars-címek Steamre történő migrációja. Most, több mint kilenc évvel a megjelenése után, a BioWare MMORPG-je, a Star Wars: The Old Republic látogatott el a Valve platformjára.

Free-to-play lesz a Rocket League

Közel ötévnyi működés után modellt vált a Rocket League, fizetős játékból free-to-play lesz. A váltásra a nyár során kerül sor, egy időben azzal, hogy a játék elhagyja a Steamet, és átköltözik az Epic Games Store-ra.

Destroy All Humans! - egy elveszett küldetés

Egy remake-től általában azt várjuk, hogy visszahozza és felfrissítse mindazt, amit szerettünk az eredetiben. A Destroy All Humans! felújítása olyat is ígér, ami az eredetiből hiányzott: a fejlesztők előástak egy, az eredetiből kivágott küldetést.

Mozgásban a Sucker Punch egyik elkaszált játéka

Azt már tudjuk, hogy sok zsákutcát jelentett, mire a Sucker Punch eljutott a nemrég megjelent Ghost of Tsushimáig, egy internetre kiszivárgó videó pedig épp egy ilyet ábrázolhat: a Prophecy valószínűleg sosem lát már napvilágot.

Augusztustól korai hozzáférésben a Dreamscaper

Az Afterburner Studios legújabb játéka, a Dreamscaper az álmok világában játszódó akció-RPG lesz. A roguelite-mechanikákkal felvértezett alkotás igazán szürreálisnak ígérkezik, és augusztustól már early accessben is játszható PC-n.

Elérhető a Cris Tales konzolos demója

A Cris Tales a fejlesztők szerint egy indie szerelmeslevél a JRPG-khez. Gyűjts csapatot, harcolj meg számtalan ellenféllel, és védd Crystallis királyságait. A demó eddig csak PC-n volt elérhető, most már konzolokon is játszható.

GolfTopia - építsd meg a legjobb golfpályát!

Mi lehet jobb a golfütő lengetésénél és az egy ütésből lyukba találásnál? Valószínűleg csak az, ha mi magunk tervezzük meg a pályákat hozzá. Erre ad lehetőséget a most early accessbe lépő GolfTopia.

Hamarosan jön a Blasphemous első DLC-je

A keresztény ikonográfiából nagyot merítő metroidvania, a Blasphemous augusztusban megkapja első DLC-jét. A The Stir of Dawn címre keresztelt kiegészítő többek között egy New Game+ módot is hoz magával.

Griefhelm - oldalnézetben a középkor csatái

Ígéretes egyszemélyes fejlesztés a Griefhelm, amelyben a középkor és annak összecsapásai elevenednek meg oldalnézetben. A játékra ráadásul már nem is kell sokat várnunk.