Hírarchívum - 2020. július

Star Wars: Squadrons - hajókról és funkciókról

Az Electronic Arts részletesen tárgyalja legújabb blogposztjában a Star Wars: Squadrons űrhajóit és azok funkcióit. Bemutatja a különböző hajóosztályokat, és azt is, miként kell majd kezelnünk őket a csata hevében.

Megvan a PC-s Paper Beast dátuma

Egy hónapja tudjuk, hogy a Paper Beast nem marad PlayStation VR-exkluzív, mert a PC-s eszközökre is ellátogat. Most már azt is tudjuk, hogy mikor - már nincs is olyan messze!

Rendezőt talált a Just Cause-film

Miközben az Uncharted-film épp forogni kezd, egy másik játékfranchise szénája is kezd jobban állni. A szintén hányattatott sorsú Just Cause-adaptáció tavaly forgatókönyvírót talált magának, most pedig már rendezője is van.

Háromszor bétázik a Marvel's Avengers

A Crystal Dynamics megígérte, hogy mindnyájan lehetőséget kapunk arra, hogy a megjelenés előtt kipróbáljuk a Marvel's Avengerst. Ennek jegyében három augusztusi dátumot kaptak a próbakörök.

Xbox Game Pass - mi vár még ránk júliusban?

Elérkeztünk a hónap feléhez, de az Xbox Game Pass konzolos és PC-s változata bőven tartogat még újdonságokat. Lesznek itt remasterelt klasszikusok, régóta várt indie gyöngyszemek és korai hozzáférésű kooperatív címek is.

Sárdagasztós előzetesen a DiRT 5

A DiRT 5 harsány színeitől és változatos off-road járgányaitól nehéz nem lázba jönni. A legújabb kedvcsináló megvillantotta a játék helyszíneit, autóit és játékmódjait is, köztük a visszatérő gymkhanát és az osztott képernyős mókát.

Nem lesz önálló játék a PES 2021

Szakít az éves formulával a Konami focis játéka. A PES 2021 rendhagyó módon nem önálló játékként, hanem a PES 2020 nagy, szezonális frissítéseként érkezik majd, hiszen a fejlesztők már a következő, next-gen epizódon dolgoznak.

Forog az Uncharted-film

Megérkezett volna az igazság pillanata? Az Uncharted filmes adaptációját 2009 óta passzolgatják egymást közt Hollywood producerei és rendezői, most azonban végre megkezdődött a forgatás Ruben Fleischer keze alatt.

Gears 5 - visszatér egy régi bajtárs

Hiába dobta fel a bakancsot a Gears of War 3-ban, Dom Santiago mégis visszatér a Gears 5 online csataterein. A Brothers in Arms névre keresztelt frissítés hozott más játszható karaktereket is, valamint pár új térképet.

Már félmillióan játszottak a Devolverland Expóval

A Devolverland Expo épp annyira komoly, mint amilyen komolyan vehetetlen. A rejtélyes körülmények között elmaradt expó rendezvényközpontját felfedezve előzeteseket és demókat találunk – ez a játékba oltott marketinghúzás lényege.