Hírarchívum - 2020. július

Star Wars: The Bad Batch - az új animációs sorozat

A Lucasfilm bejelentette, hogy már készül a következő Star Wars-univerzumban játszódó animációs sorozat, amely a The Clone Wars utolsó évadában felbukkant különleges alakulatra, a Bad Batchre fókuszál majd.

Ekkor érkezik Xbox One-ra a Yakuza Kiwami 2

Tavaly jelentette be a Sega, hogy PlayStation 4 és PC mellett Xbox One-ra is ellátogat a Yakuza-sorozat, és már azt is tudjuk, hogy pontosan mikor érkezik a Yakuza Kiwami 2 a Microsoft konzoljára.

Érdekességek az Assassin's Creed: Valhalláról

Vasárnap este alaposan belenézhettünk az Assassin's Creed: Valhalla játékmenetébe, és azóta is folyamatosan érkeznek az új képek és információk a játékkal kapcsolatban. Ezeket szedtük most egy csokorba.

Watch Dogs Legion - mit tartalmaz a szezonbérlet?

Nem áll meg a vasárnap este óta elindult információdömping a Watch Dogs Legionről sem - a Ubisoft megosztotta velünk, hogy mire számíthatunk, amennyiben benevezünk a játék szezonbérletére.

Destroy All Humans! - Isten hozott Union Townban!

Nagyon közel vagyunk már a Destroy All Humans!-remake megjelenéséhez, ezért inváziószerűen lepnek el minket az újabbnál újabb, pár perces látnivalók a játékból. Ezúttal a Union Town nevű pálya került lencsevégre.

Skull & Bones - nem felejtette még el a Ubisoft

Nem süllyedt még el a mélységben a Ubisoft kalózos játéka, a Skull & Bones, azonban egy belsős forrás azt állítja, hogy elölről kezdték a fejlesztését, mivel más irányba kormányoznák a végső formáját.

Befutott a Death Stranding PC-s launch trailere is

Kisebb csúszás után a mai nap folyamán landol PC-n is Kojima legutóbbi (és egyben legmegosztóbb) játéka, a Death Stranding. Sam Porter kalandja így megkapta az utolsó kedvcsinálóját, amiben megvillantja a PC-s port újdonságait.

Launch traileren a Ghost of Tsushima

Már csak napokra vagyunk a Ghost of Tsushima megjelenésétől, így érezhetően megszaporodtak a játékról az előzetesek. Most megérkezett az ilyenkor szokásos launch trailer, ami bár rövidre, de annál látványosabbra sikerült.

Kiderült a PC-s Microsoft Flight Simulator dátuma

Kiderült, hogy pontosan mikor is szállhatnak be a PC-s játékosok a pilótafülkébe az elképesztően látványosnak ígérkező Microsoft Flight Simulatorban. A jó hír az, hogy már egyáltalán nincs sok hátra, hogy megkapjuk a felszállási engedélyt.

Új képeken az Assassin's Creed: Valhalla

Meg szeretné még egy kicsit lovagolni a tegnap esti bemutató alatt generált felhajtást az Assassin's Creed: Valhallával kapcsolatban a Ubisoft, ezért megosztott pár vadonatúj képet a készülő játékából.