Hírarchívum - 2020. július

Így festenek majd a PS5-játékok borítói

A Sony közzétette a Spider-Man: Miles Morales borítóját, ezzel pedig arról is képet kaptunk, hogy miként festenek majd a PS5-játékok dobozai. Csekkoljátok - de sok meglepetésre azért ne számítsatok!

iOS-re is megérkezett a Thronebreaker

Amilyen váratlanul robbant be Thronebreaker: The Witcher Tales Nintendo Switch-kiadása, ugyanolyan kellemes meglepetésként ért minket, hogy a Gwent egyjátékos kampányának szánt spin-off immáron iOS-en is elérhető.

Három játékot kínál ingyen a héten az Epic

A múlt heti kavarodás után szerencsére ezúttal minden a tervek szerint ment, és a beharangozott játékokat adhatjuk hozzá ingyenesen az Epic Games Store-os játékkollekciónkhoz.

A Naughty Dog már a PS5-ös játékához toboroz

Nem kapcsol vissza a tempóból a kaliforniai csapat: a The Last of Us: Part II épphogy csak megjelent, ők már a PlayStation 5-ös játékukhoz keresnek fejlesztőket. Sajnos a betöltendő pozíciók nem árulkodnak az új projektről.

Egy kérdőív buktatta le az Xbox Series S-t?

Hívjuk akár Xbox Series S-nek, vagy Xbox Lockhartnak, az biztos, hogy nem most először hallottunk pletykákat egy lehetséges másik next-gen Microsoft-konzolról. A szivárgás pedig tovább folytatódik - ezúttal a Capcom buktatta volna le a gépet?

Frissítve: Érkezik a Crash Bandicoot: On the Run!

Már jó ideje tudjuk, hogy nem a Crash Bandicoot 4: It's About Time lesz az egyetlen játék, amivel bővülni fog a franchise, hanem készül egy mobilos epizód is - amit most hivatalosan be is jelentettek.

Koncepciós képeken Night City bulinegyede

Sajnos még viszonylag sokat kell várnunk a Cyberpunk 2077 megjelenésére, szerencsére azonban a CD Projekt RED igyekszik gondoskodni róla, hogy mindig kapjunk valami új infót a készülő RPG-ről.

Ghost Recon: Breakpoint - összeáll a csapat

A Ghost Recon: Wildlands után a Breakpoint érthetetlen módon ejtette a számítógép által irányított csapattársakat, így hacsak nem akadtak hús-vér barátaink, igen magányosak voltak a bevetéseink. A Ubisoft kiköszörüli a csorbát.

Valorant - sárkányokkal a kézben

A Riot Games tudja, hogyan lehet pénzt csinálni a kozmetikai kiegészítőkből. A Valorant Elderflame skincsomagja apró sárkányokká alakítja hőseink fegyvereit, ehhez azonban mélyen a pénztárca aljára kell nyúlnunk.

Assassin's Creed: Valhalla - újabb videószivárgás

A legutóbbi komoly szivárgásokat követően most az Assassin's Creed: Valhalla egyik teljes bossfightja került fel az internetre. Eivor olyan körtáncot lejt az ellenfele körül, hogy abba még a Dark Souls II Dragonridere is beleszédülne.