Hírarchívum - 2020. július

Leállnak a Pagan Online szerverei

Nem sokáig marad már online a Pagan Online. A Wargaming és a Mad Head Games aRPG-je közel sem teljesített a várakozásoknak megfelelően, így a játék elveszíti a többjátékos komponenseit.

Egy hét ingyenes játékot kínál a Uplay+

Nagyon bőkezű akcióval hozakodott elő a Ubisoft: július 27-ig ingyenes próbaidőszakra regisztrálhatunk a Uplay+ előfizetéses rendszerére, melynek könyvtárában több mint 100 játék vár minket.

Üdvözlünk a Rocket Arena világában!

Néhány napon belül megjelenik a Rocket Arena, az Electronic Arts és a Final Strike Games rakétákkal teletömött arénashootere. A legfrissebb előzetes Crater változatos világát mutatja be.

World of Warcraft: Shadowlands - közeleg a béta

Ma délután lezajlott Blizzard streamje, amely kifejezetten a World of Warcraft soron következő kiegészítőjére, a Shadowlandsre irányította a rivaldafényt. Egy valamit biztosra megígértek a fejlesztők: nem fog késni a játék.

Megvan a Little Hope új megjelenési dátuma

Sajnos a Supermassive Games sem tudta tartani a The Dark Pictures Anthology következő részének, a Little Hope-nak az eredetileg tervezett megjelenési dátumát. Ma azonban örömmel közölték: megvan az új időpont.

Ősszel érkezik a WWE 2K Battlegrounds

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a WWE-széria következő darabja, ami ezúttal a szokottnál jóval rajzfilmesebbre veszi a hangulatát. Ettől függetlenül az olyan hírességek, mint például The Rock vagy Ronda Rousey, itt is jelen lesznek.

Íme, a PlayStation Now júliusi kínálata

Menetrendszerűen megosztotta a Sony, hogy melyik játékokkal bővíti a PlayStation Now kínálatát ebben a hónapban. Lesz itt bujkálás a szomszéd elől, nagyobbnál nagyobb pofonok és hackerkedés is.

Donkey Kong Countryval erősít a Switch Online

Minden idők egyik legjobb platformer játékával, a Donkey Kong Countryval bővíti a retrokínálatát a Nintendo Switch Online. Amennyiben esetleg kimaradt volna a SNES-klasszikus, keresve sem találnátok jobb alkalmat a pótlására.

Warhammer: Chaosbane - next-gen konzolokon is

Hivatalosan is bejelentették, hogy következő generációs konzolokra is ellátogat az egy éve megjelent Diablo stílusú ARPG, a Warhammer: Chaosbane. Hogy a játék miként fog az erősebb hardverből profitálni, arról még nem esett szó.

Microsoft: legyen ingyenes a next-gen frissítés!

Lapértesülések szerint a Microsoft mindent elkövet azért, hogy a játékosoknak ne fájjon plusz pénzbe, ha az Xbox One-os játékukat Xbox Series X-es változatra frissítenék. Az NBA 2K21-féle bundle még belefér, a fizetős patch már nem.