Hírarchívum - 2020. augusztus

Konzolokra is jön a The Suicide of Rachel Foster

Hamarosan PlayStation 4-en és Xbox One-on is játszható lesz a One-O-One Games kalandjátéka, amelyben egy elhagyatott szállodában göngyölítjük fel Rachel Foster öngyilkosságának rejtélyét.

Befutottak az Epic Games Store legutóbbi ajándékai

Menetrendszerűen futottak be a minap az Epic Games Store legutóbbi ajándékai. Ezúttal is két játéknak örülhetnek a PC-s játékosok, és ahogy azt már megszokhattátok, a jövő heti felhozatalról is lehullott a lepel.

Előzetesen a Wasteland 3 kooperatív módja

A Wasteland harmadik részét egy barátunkkal vállvetve is végigjátszhatjuk majd, ebből ad egy kis ízelítőt a játék legújabb előzetese. Az együttműködésnek persze nem csak a harcoknál lesz szerepe.

DC-híreket mondunk a szombati FanDome előtt

Habár a DC FanDome magyar idő szerint csak szombat este veszi kezdetét, már most beesett néhány érdekes látnivaló és infómorzsa a digitális esemény filmes nagyágyúiról.

Frissítve: Teaser videón az új Call of Duty

Megkapta az első hivatalos teaser előzetesét a legújabb Call of Duty-rész, a Black Ops - Cold War. Igaznak bizonyultak a pletykák, a Treyarch ismét a hidegháborús érába repíti vissza az FPS-szériát.

Időlegesen Epic-exkluzív a Hitman 3

Egy hangulatos új előzetessel és egy megosztó hírrel jelentkezett az IO Interactive következő Hitman-játéka. Megtudhattuk, hogy a 47-es ügynök Angliába utazik, illetve azt is, hogy PC-n csakis az Epic Games Store árulja majd a repjegyet.

A történetet mutatja be az Iron Harvest új előzetese

Alig két hét van már csak az Iron Harvest megjelenéséig, így a Deep Silver és a King Art Games egy újabb kedvcsinálóval mutatja be a dízeltitánokkal vívott világháború borzalmait.

Planet Zoo - irány Ausztrália!

Hiába akar minket eltenni láb alól minden egyes pók, rovar és hüllő, a Frontier Developments állatkertépítős játéka megszelídíti Ausztrália állatfajait. A legújabb kiegészítő öt új fajt és egy rakás témához illő kiegészítőt hoz.

Olivia Wilde Póknő-filmet rendez

Látszólag Olivia Wilde is megerősítette a Deadline sztoriját, miszerint a Sony és a Marvel Spider-Woman karakterét is vászonra vinné a közeljövőben. A rendezői székben ülő Wilde az Éretlenségi íróját is magával hozza.

Frissítve: Kiszivárgott a PS5 élőszereplős reklámja

Úgy hozta a sors, hogy épp a PlayStation hivatalos magyar YouTube-csatornája osztotta meg idő előtt a PlayStation 5 első élőszereplős reklámját. A videó az újgenerációs konzol különleges adottságaira fókuszál.